ΜΙΣΘΩΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

Αντιδράσεις των πιστών για τη μετακίνηση του ιερέα με τη... Harley

Δημοσίευση: 22 Νοε 2016 9:20

ΒΟΛΟΣ

Με τα αυτοκίνητά τους αλλά και μισθωμένα πούλμαν ακολούθησαν την Κυριακή τον ιερέα με τη… Harley οι πιστοί του Βόλου, μετά την μετάθεσή του από την εκκλησία Παναγιά Τρύπα σε εκκλησία της Ανω Γατζέας.

Η μετακίνηση του πατέρα Γεωργίου Δεληκώστα στην Ευαγγελίστρια Άνω Γατζέας έγινε με απόφαση της Μητρόπολης Δημητριάδος. Από την πρώτη στιγμή, οι πιστοί αντέδρασαν και αρκετοί είναι αυτοί που αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν στη νέα του ενορία.

«Αυτό είναι το πρώτο βήμα των δράσεων του κόσμου για την επιστροφή του π. Γεωργίου, καθώς θα ακολουθήσει και η επίδοση των χιλιάδων υπογραφών που συγκεντρώθηκαν από τους πιστούς για την επιστροφή του αγαπημένου τους Ιερέα στην οικογένεια της Παναγίας εις την Τρύπα» γράφει ανακοίνωση των πιστών, που φιλοξενείται από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ταχυδρόμος.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η προσωπική ιστοσελίδα του ιερέα κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα συμπαράστασης πιστών.

Μάλιστα, ο ίδιος, πόσταρε στο προφίλ του το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί μου φίλοι. Καθημερινά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δέχομαι 4.000 με 5.000 μηνύματα. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να απαντώ σ’ όλα άμεσα. Υπόσχομαι όμως ότι όλα θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την αγάπη και την στήριξή σας. Καλή και Ευλογημένη Μέρα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass