ΣΤΟ 33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΑ ΣΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Διάκριση για το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2017 16:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο όμορφο, παραλιακό Βραχάτι Κορινθίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 33ο πανελλήνιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από τις 28 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής ενάρξεως και παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Δημ. Τάξεως κ. Μανώλη Αναγνωστάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Κων/νου Τσουβάλα, εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορινθίας κ.κ. Διονυσίου, Ανώτατων Αξιωματικών ε.ε. και ε.α., του Δημάρχου, εκπροσώπων των Αστυνομιών Κύπρου, Γερμανίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Πολωνίας, μελών των τοπικών διοικήσεων της ελληνικής επικράτειας, εκπροσώπων συνδικαλιστικών αστυνομικών  οργανώσεων και εκπροσώπων αποστράτων αστυνομικών, τιμήθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ελληνικού εθνικού τμήματος ΙΡΑ, ο κ. Δημήτριος Καλλιαντζής για τη σημαντική προσφορά του στη διατήρηση άσβεστης και ιστορικής μνήμης με την ίδρυση του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας και ανακηρύχθηκε ως επίτιμο μέλος του εθνικού τμήματος ΙΡΑ ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Μητρόπουλος, Ηγούμενος της ιστορικής Ιεράς Μονής Παναγίας Σπηλιάς Αργιθέας Αγράφων.

Μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου, οι σύνεδροι και τα μέλη των τοπικών διοικήσεων και των ξένων αποστολών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή ψυχαγωγική βραδιά με τοπική παραδοσιακή ορχήστρα δημοτικών τραγουδιών απ’ όλη την Ελλάδα με τον υπέροχο τραγουδιστή κ. Παναγιώτη Λάλεζα. Στην ψυχαγωγική αυτή εκδήλωση νέοι και νέες με τοπικές ενδυμασίες χόρεψαν δημοτικούς χορούς και έδωσαν το έναυσμα για τη συμμετοχή όλων στο χορό. Τον όλο σχεδιασμό της ψυχαγωγικής βραδιάς είχαν ο πρόεδρος και τα μέλη της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Κορινθίας. Κατά την αποχαιρετιστήρια αυτή βραδιά ανταλλάχθηκαν δώρα μεταξύ των αστυνομικών και επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά η μέγιστη προσφορά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην καλλιέργεια αισθημάτων αλληλεγγύης και ανυστερόβουλης φιλίας. Το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας κατέστη πλέον πόλος έλξης και οι επισκέπτες του οι καλύτεροι διαφημιστές της Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass