ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ

Βούλιαξε ιδιωτικό σκάφος

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2017 16:17

Ένα ιδιωτικό σκάφος αναψυχής ημιβυθίστηκε στο λιμάνι του Βόλου.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) «το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και περί ώρα 21:45 το ιδιωτικό σκάφος αναψυχής ΦΑΕΘΩΝ Ν.Π. 9208, μήκους 18μ. περίπου, πλοιοκτησίας ναυτικής εταιρίας με την επωνυμία «ΜΠΛΕ ΔΕΛΦΙΝΙ Ν.Ε.Π.Α.», που βρισκόταν πλαγιοδετημένο στην προβλήτα Γ’ του εμπορικού λιμένα Βόλου, ημιβυθίστηκε από άγνωστη αιτία στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή του λιμένα. Στο σκάφος, τη στιγμή του συμβάντος, δεν επέβαινε πλήρωμα ή οιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Η Λιμενική Αρχή και η ΟΛΒ ΑΕ έδωσαν εντολή στην ανάδοχο εταιρία εφαρμογής σχεδίου πρόληψης και καταπολέμησης ρύπανσης της θαλάσσιας περιοχής του λιμένα («NΟRTH AEGEAN SLOPS A.E.»), για την άμεση εγκατάσταση πλωτού φράγματος γύρω από το ημιβυθισθέν σκάφος, προς αποφυγή πιθανής ρύπανσης από πετρελαιοειδή. Το φράγμα έχει ήδη τοποθετηθεί και με το πρώτο φως της ημέρας θα ελεγχθεί ο θαλάσσιος χώρος προκειμένου, εφόσον απαιτηθεί, να ληφθούν και λοιπά αναγκαία μέτρα. Η πλοιοκτήτρια εταιρία έχει ενημερωθεί προκειμένου να αναλάβει ενέργειες προς ανέλκυση του σκάφους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass