Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός ρεμάτων στα παράλια

Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2019 15:50

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες καθαρισμού σε οκτώ ρέματα στον παραλιακό άξονα του Δήμου Αγιάς συνολικού μήκους 2.400 μ.

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν στα ρέματα Πλατανιά, Ηλεκτρολόγων, Δεληκούστα, Μαριάς, Ρέμα Παλιουριάς, Καλυψώ (Κόκκινο Νερό), Κόκκινο Νερό, Στομίου. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.690.000 ευρώ ενώ μέχρι τον Απρίλιο θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες τοποθέτησης των συρματοκιβωτίων.

«Είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης ενός σημαντικού έργου για τα παράλια του Δήμου Αγιάς. Καθώς ήδη έχουν καθαριστεί οκτώ ρέματα και μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης των συρματοκιβωτίων. Διεκδικούμε επιπλέον χρηματοδότηση από το κράτος για την υλοποίηση ανάλογων σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων που ενισχύουν την ασφάλεια των πολιτών. Είναι έργα ουσίας και χρήσιμα, τα οποία δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία. Σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς και τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα συνεχίζουμε να υλοποιούμε και να χρηματοδοτούμε έργα με τα οποία εξασφαλίζουμε την ορθή ροή των υδάτων, προστατεύουμε το περιβάλλον και ενισχύουμε την ασφάλεια ανθρώπων και περιουσιών από πλημμυρικά φαινόμενα» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass