«ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ»:

Καταγγέλλει αστυνομική αυθαιρεσία

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2020 22:33

Η γενική συνέλευση του «Μαρίνου Αντύπα» σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων σημειώνει πως «την Κυριακή 26 Ιανουαρίου η ποδοσφαιρική ομάδα του Μαρίνου Αντύπα αντιμετώπιζε την ομάδα του Στεφανοβουνίου/Γαλανόβρυση, σε αγώνα εντός έδρας στο γήπεδο

Μητσιμπόνα Β’. Όπως κάθε φορά, έτσι και την Κυριακή, οι φίλοι του Μαρίνου Αντύπα συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν την ομάδα. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο, δύο περιπολικά και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, και κινήθηκαν προς τους παρευρισκόμενους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή όλων των ατόμων που είχαν προσέλθει μέχρι εκείνη την ώρα και συγκεκριμένα τριών παικτών της ομάδας που βρίσκονταν εκτός αποστολής, ενός μέλους του Δ.Σ. και τριών ακόμα φίλων του Μαρίνου Αντύπα. Όταν ρωτήθηκαν για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό, αρνήθηκαν να δώσουν την παραμικρή εξήγηση τόσο στους προσαχθέντες όσο και στον υπόλοιπο κόσμο που πλέον είχε φτάσει στο γήπεδο και αναρωτιόταν τι συμβαίνει. «Στη συνέχεια, οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Στο τμήμα, όπου οι προσαχθέντες κρατήθηκαν για περισσότερο από μία ώρα, υπέστησαν εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο, και πάλι χωρίς την παραμικρή αιτιολογία, με τη συμπεριφορά των αστυνομικών να εξακολουθεί να είναι εριστική και προκλητική». «Παρά τις “φιλότιμες” αλλά άκαρπες προσπάθειες των αστυνομικών να βρουν κάτι κατά των προσαχθέντων, μετά από την εξακρίβωση των στοιχείων τους και το πέρας μιάμισης ώρας αφέθηκαν ελεύθεροι, τρία χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο της ομάδας του Μαρίνου Αντύπα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass