Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2021 16:01

Νέα διοίκηση στη Λαρισαϊκή Λέσχη


Μετά από εκλογές χθες *Θα έχει 5ετή θητεία
Στις κάλπες προσήλθαν χθες στο κτήμα Γρ. Πρεζεράκου, τα μέλη της Λαρισαϊκής Λέσχης, προκειμένου να εκλέξουν τη νέα διοίκηση, η οποία θα έχει πενταετή θητεία.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους: Κ. Αργυρόπουλο, Μ. Βαρθολομιού, Ευ. Καραθάνο, Ρ. Λεονταρή, Στ. Νάκο, Γ. Νταβέλη, Θ. Ντιντιό, Φ. Παπαγεωργίου και Γρ. Πρεζεράκο (ο οποίος και πρώτευσε σε ψήφους).
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Θ. Γεωργακάκης, Π. Κορδάς και Γ. Ξανθόπουλος.
Σήμερα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
«Φροντίζει» τα βιβλία του «Δαόχου»
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής ξεκίνησε η διαδικασία διαλογής και φροντίδας των βιβλίων, που δωρίσθηκαν προ επτά ετών στον Δήμο Φαρσάλων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Δάοχο», μετά από ενέργειες του Θέμη Αναστασίου, ο οποίος τα παρέδωσε τον Ιανουάριο του 2014 στον Δήμο, στον χώρο του Γυμνασίου Ναρθακίου, όπου παρέμειναν χωρίς καμία φροντίδα μέχρι σήμερα.
Βιβλία ανεκτίμητης ιστορικής αξίας, σπάνιες εκδόσεις πλαισιώνουν τη συλλογή και θα είναι σύντομα κοντά στο αναγνωστικό κοινό.
Όλη η δράση βασίστηκε στην εθελοντική εργασία υπαλλήλων της ΔΗΚΕΦΑ και του ΟΠΑΚΠΑ, οι οποίοι εργάστηκαν με απαράμιλλο ζήλο και κατέγραψαν πάνω από 1.000 βιβλία και εγκυκλοπαίδειες.
Στα σχέδια του Δήμου είναι η δημιουργία ενός αναγνωστηρίου στον Πύργο Δεληδημητρίου, όπου ο κάθε πολίτης αυτής της πόλης θα μπορεί να γνωρίσει αυτήν τη σπάνια συλλογή.

Αιμοδοσία αύριο στο Καστρί
Εθελοντική αιμοδοσία στο Καστρί Αγιάς, διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος». Η αιμοδοσία θα γίνει αύριο Τρίτη 25 Μαΐου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Διανομή καρτών για τουριστικά καταλύματα
Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Ν. Λάρισας ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων πως από σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου ξεκινά η διανομή των καρτών ενημέρωσης πελάτη. Η διανομή θα γίνεται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λάρισας από ώρα 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. (Τηλ. επικοινωνίας: 6932-142.640 κ. Μητσιμπόνα).

Πανηγυρικές λειτουργίες στον Ι.Ν. Σοφίας
Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών για την εορτή της Μεσοπεντηκοστής και την πανήγυρη του ιερού ναού της Του Θεού Σοφίας Λαρίσης έχει ως εξής: Αύριο Τρίτη 25 Μαΐου στις 7 το απόγευμα μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου. Την Τετάρτη το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγρυπνία στον Αγ. Αχίλλιο
Την Τετάρτη 26 Μαΐου από τις 8.00 το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία στον Άγιο Αχίλλιο, για τη μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου. Θα περιλαμβάνει το Μικρό Απόδειπνο με την ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία οι πιστοί θα μπορούν να μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Οι παρακλήσεις του Αγίου Λουκά
Συνεχίζονται κάθε Τρίτη 7.30 μ.μ. (ως τα μέσα Ιουνίου) στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου, οι παρακλήσεις στον Άγιο Λουκά τον ιατρό. Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνούν και το λείψανο του Αγίου Λουκά, που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass