ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

«Λευκή Νύχτα» με κρύο και ρακόμελο…

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2015 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:26

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)

Αγκαλιάστηκε από εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης του Τυρνάβου ο θεσμός που καθιέρωσε από φέτος για πρώτη φορά ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου, την παραμονή της τοπικής γιορτής του Αγίου Γεδεών, μετά τις 9 το βράδυ τα καταστήματα να μένουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Παρά το πολικό σχεδόν ψύχος πολλοί επαγγελματίες δίνοντας παράλληλα προσφορές έμειναν ανοιχτά ή άλλοι φωταγώγησαν τα καταστήματά τους. Ήταν πραγματικά μια γιορτή. Παράλληλα έξω από καταστήματα σερβίρονταν ζεστό κρασί ή ρακόμελο. Επίσης οι δύο μουσικές μπάντες με τους Θέμη Σαμαντζή και Λίνα Νούτσου και τους Έλενα Γράβαλου, Δημήτρη Κατσαβάκη και Ευθύμιο Ευθυμίου έδιναν μουσική νότα στην όλη διοργάνωση με την ηχητική επιμέλεια του Βασίλη Σερετίδη.

Μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Τάσος Ψύρρας για την απόφαση αυτή του Εμπορικού Συλλόγου αρχικά ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους λιγοστούς στον Τύρναβο υπαλλήλους σε εμπορικά καταστήματα δεν καταστρατηγήθηκε το ωράριο. Επίσης ο κ. Ψύρρας ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες μέλη και μη του συλλόγου, τη συμμετοχή τους και κατέληξε: «Ήταν η πρώτη χρόνια και είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή, του χρόνου ακόμα καλύτερα».

Τέλος συνεχίζεται ο διαγωνισμός καλύτερης γιορτινής βιτρίνας, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass