ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΛΥΚΟΥ ΚΡΑΝΝΩΝΑ

Ένας διαγωνισμός... ζάχαρη

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2016 9:12

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία του χωριού για την 3η Γιορτή γλυκού και διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ κέφι. Πολλά μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κραννώνα συμμετείχαν στον διαγωνισμό γλυκών. Την παρασκευή, παρουσίαση και βράβευση των γλυκών ανέλαβε η εταιρία «Catering Καλογιάννης», ο chef Νίκος Βαρτζιάς και η Χρύσα Τερλημπάκου.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ και της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα. Την εκδήλωση στήριξε για μια ακόμη φορά η εταιρία catering Νταραγιάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Μπίλλης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ο αντιδήμαρχος Κραννώνα Χρήστος Τσιχίτας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης, ο αντιδήμαρχος Έργων Αντώνης Ρεντζιάς, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Σωτήρης Σωτηρίου, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Καλέτσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζαχαριάς, ο υπεύθυνος Τύπου του Δήμου Στέλλιος Καραφέριας, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Γιολάντα Νανούλη, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ψυχικού Νίκος Γκαμπλιάς και ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα Κώστας Τσιαγκλάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass