ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Στις Φυλακές Κορυδαλλού για τον βιασμό της 14χρονης

* Χθες το μεσημέρι συνελήφθη και 4ος άνδρας που φέρεται ως εμπλεκόμενος στην ίδια υπόθεση ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2016 9:52
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

Στις Φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθούν οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 14χρονης Λαρισαίας.

Με τον αριθμό των συλληφθέντων να διευρύνεται αφού, χθες το μεσημέρι, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας 35 ετών κατηγορούμενος επίσης για βιασμό, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τη Γ’ ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Μετά από πολύωρη απολογία, οι τρεις κατηγορούμενοι Λαρισαίοι - δύο 55χρονοι και ένας 56χρονος – με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν τελικά χθες προφυλακιστέοι και έτσι θα μεταφερθούν στις Φυλακές.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση στοιχείων και άλλων που φέρονται ως εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ χθες συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και τέταρτος κατηγορούμενος, ένας 35χρονος Αλβανός υπήκοος, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Λάρισα.

Είναι ο τρίτος από τους τέσσερις συνολικά άνδρες που σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, βίασαν διαδοχικά το ανήλικο κορίτσι στο διαμέρισμα – «φυλακή» που διατηρούσε 55χρονος στο κέντρο της πόλης.

Ενόσω η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, σε εξέλιξη βρίσκονται παράλληλα και οι πρωτοβουλίες Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να βρεθεί μια «μόνιμη» στέγη για να φιλοξενήσει το ανήλικο κορίτσι (σήμερα φιλοξενείται προσωρινά σε Δομή), που βίωσε τη δική της «κόλαση» τον περασμένο Αύγουστο όταν τέσσερις άνδρες τη βίασαν διαδοχικά ενώ ο 55χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., την εξώθησε στη συνέχεια στην πορνεία.

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

Οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 14χρονης, μετά από πολύωρη απολογία, χθες το απόγευμα εξήλθαν από το γραφείο της Γ’ ανακρίτριας φορώντας χειροπέδες, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» κατά τη διάρκεια της απολογίας τους, οι τρεις κατηγορούμενοι έπεφταν σε αντιφάσεις ενώ αρνούνταν τις κατηγορίες. Είναι χαρακτηριστικό πως μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ένας εκ των προφυλακισθέντων τόνιζε ενώπιον της ανακρίτριας χθες, πως την ανήλικη κοπέλα την είχε δει μόνο μια φορά στη ζωή του και πως δεν είχε κάνει τις πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν.

Να σημειωθεί πως ο 55χρονος συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού επέλεξε να μην εκπροσωπηθεί από δικηγόρο κάτι που έπραξαν οι άλλοι δύο.

Ο 56χρονος δηλαδή εποχικός υπάλληλος (σε δήμο του νομού) που αρχικά προσέφερε στέγη στην ανήλικη και συνελήφθη ως συνεργός του 55χρονου ενώ κατηγορείται για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και για αρπαγή ανηλίκου. Τέλος ένας ακόμη 55χρονος, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που μίσθωσε ο συνταξιούχος και με τη σειρά του κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιού.

Την εμπλοκή του στην υπόθεση αρνείται, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», και ο τέταρτος άνδρας που συνελήφθη χθες κατηγορούμενος επίσης για βιασμό.

«ΚΟΛΑΣΗ»

Υπενθυμίζεται πως η 14χρονη, που γεννήθηκε σε χωριό της Λάρισας, έχοντας αποδράσει από Εκκλησιαστικό Ιδρυμα (της Βορ. Ελλάδας) που έχει την επιμέλειά της, τον περασμένο Αύγουστο μεταφέρεται στη Λάρισα από γνωστό της ο οποίος την αφήνει στην περιοχή του Αγ. Αχιλλίου, δίνοντας της 10 ευρώ «για φαγητό».

Η 14χρονη, «ατημέλητη» και «ρυπαρή» αφού για ένα – δυο βράδια κοιμάται σε παγκάκια, συναντά στη Λάρισα τον 56χρονο γνωστό της που της προσφέρει στέγη.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, φιλοξενεί προσωρινά στο δικό του διαμέρισμα τον 55χρονο γνωστό του, ο οποίος στη συνέχεια μισθώνει διαμέρισμα στον 4ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Εκεί βρίσκεται η μικρή αλλά και τέσσερις άνδρες, που τη δένουν χειροπόδαρα, της φιμώνουν το στόμα με ταινία και τη βιάζουν διαδοχικά.

Το δράμα της ανήλικης συνεχίζεται αφού, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 55χρονος μετά τον βιασμό εξώθησε τη 14χρονη στην πορνεία. Ετσι το μικρό κορίτσι οδηγείται, μεταξύ άλλων, στην Κεντρική πλατεία όπου υποχρεώνεται να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε «παππούδες» όπως ηλικιακά περιγράφονται - στα όσα έχουν καταγγελθεί – οι Λαρισαίοι που πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές ορέξεις τους με ένα μικρό κορίτσι.

Να σημειωθεί τέλος πως ο τέταρτος συλληφθείς, αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ - Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass