ΟΙ «ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2016 10:37

Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την επιτυχημένη πορεία των δύο προηγούμενων ετών, επιστρέφουν για τρίτη φορά στην πόλη της Λάρισας, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρίας του Ομίλου FOURLIS, αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30-18.30.

Τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, που θα φιλοξενήσει για ακόμα μια φορά την εκδήλωση, στην οποία οικοδεσπότης θα είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης θα δημιουργήσουν ομάδες με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί στον διαγωνισμό η «Μάχη των Μασάει» και θα διαγωνιστούν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή χρησιμοποιώντας εκλεκτά τοπικά παραδοσιακά προϊόντα!

Οι κουτάλες θα ξεκινήσουν και θα σταματήσουν με το σύνθημα του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος θα επιβλέπει την όλη διαδικασία αλλά και θα κρίνει, με τη βοήθεια του κοινού, τη νικήτρια ομάδα που θα κερδίσει προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ. Ταυτόχρονα, όσοι επισκεφθούν τον χώρο της εκδήλωσης θα μπουν σε κλήρωση για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000 ευρώ.

Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, από το Σάββατο17 Σεπτεμβρίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass