ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΖΩΟΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανήλικοι χτύπησαν 82χρονο και έκλεψαν αρνιά

* Συνελήφθησαν 11χρονος και 13χρονος και αναζητείται 19χρονος Ρομά

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2016 11:30

Ενας 11χρονος και ένας 13χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς μετά από ληστεία στον Τύρναβο, σε μια ζωοκλοπή χωρίς προηγούμενο.

Θύμα ένας 82χρονος Τυρναβίτης που νωρίς το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όπως κάνει χρόνια τώρα, βοσκούσε ένα μικρό κοπάδι με αμνοερίφια σε αμπέλι που διαθέτει έξω από τον Τύρναβο, όταν τον πλησίασαν οι δύο ανήλικοι που συνοδεύονταν από έναν 19χρονο που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο 19χρονος απαίτησε από τον 82χρονο να… τους δώσει ένα αρνί. Όπως διευκρινίζει στην «Ε.τ.Δ.» ο γιος του θύματος, όχι μόνο απαίτησαν να τους δώσει το αρνί «αλλά τον απείλησαν κιόλας». Πάνω στη συζήτηση με τους δυο δράστες και ενώ ο 82χρονος αρνείτο να δώσει το αρνί, ο τρίτος δράστης αιφνιδίασε τον 82χρονο και «πισώπλατα τον χτύπησε στο κεφάλι» με ξύλο όπως σημειώνει ο γιος του θύματος.

Και ενώ ο 82χρονος μάλλον δεν πίστευε τι του είχε συμβεί, οι τρεις νεαροί Ρομά κάθε άλλο παρά τα έχασαν. Αντίθετα φεύγοντας, αφήνοντας αιμόφυρτο και χτυπημένο τον 82χρονο, του έκλεψαν τελικά δυο αρνιά.

Ο 82χρονος ενημέρωσε τον γιο του που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ευτυχώς, ο ηλικιωμένος είχε τραυματισθεί ελαφρά στο κεφάλι.

Το ίδιο βράδυ η ληστεία καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. για να ξεκινήσουν οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών. Ετσι, αστυνομικοί του Τμήματος Τυρνάβου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, κάνοντας έρευνα στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο, το πρωί του Σαββάτου εντόπισαν τον 13χρονο και το μεσημέρι τον 11χρονο, τους οποίους και συνέλαβαν στη συνέχεια αφού πρώτα αναγνωρίσθηκαν.

Δεν εντοπίστηκε ο 19χρονος, ωστόσο στο σπίτι του στον καταυλισμό, βρέθηκε μέρος του… σφάγιου καθώς και ένα τσεκούρι που κατασχέθηκε.

Για την ίδια υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «συνελήφθησαν στις 22-10-2016 το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Λάρισας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ανήλικοι ημεδαποί.

Ειδικότερα, στις 21-10-2016 το απόγευμα στον Τύρναβο, οι δύο συλληφθέντες, από κοινού με 19χρονο ημεδαπό συνεργό τους απέσπασαν από 82χρονο ημεδαπό δύο αμνοερίφια, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ξύλινη ράβδο και τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν οι δύο ανήλικοι, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο γιος του 82χρονου, με δήλωσή του στην «Ε.τ.Δ.» ευχαριστεί δημοσίως την ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση ανταπόκρισή της και τον εντοπισμό των δραστών.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass