ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διανομή τροφίμων σε Τύρναβο -Αμπελώνα

Δημοσίευση: 06 Νοε 2016 9:00

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)/ Του Κώστα Τσόλα

Με συνέπεια ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής συνεχίζει το κοινωνικό του έργο προσφέροντας τρόφιμα σε πρόσωπα ή και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη για το καθημερινό τους τραπέζι.

Πρόκειται για δικαιούχους που έχουν επιλεγεί με σχολαστικότητα από τα στελέχη του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Μιλώντας χθες στην «Ε» η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη τόνισε μεταξύ άλλων ότι ως Οργανισμός και Δήμος Τυρνάβου κατάφεραν όλο αυτό το διάστημα συνεχίζοντας μία παράδοση χρόνων να στηριχθούν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης πολλές οικογένειες ακόμα και σχεδόν κάθε μήνα σε ορισμένες από αυτές

Και η κ. Μπίλιου συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν τα αιτήματα των συμπολιτών μας για βοήθεια που αφορά το καθημερινό τραπέζι. Ως δημοτική αρχή και ως Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου βλέπουμε αυτά τα αιτήματα με μεγάλη ευαισθησία και σοβαρότητα και προσπαθούμε να τα ικανοποιήσουμε στο πλαίσιο του δυνατού. Επίσης ως δημοτική αρχή και Οργανισμός, διοίκηση και στελέχη θεωρούμε ότι πρέπει να στηρίζουμε τους συμπολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης όχι μόνο στις γιορτές, αλλά όλο τον χρόνο».

Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αναλυτικότερα γίνεται γνωστό ότι θα διανεμηθούν τρόφιμα και λοιπά προϊόντα στους δικαιούχους ως εξής:

-Για τους κατοίκους της Δημοτικής κοινότητας Τυρνάβου αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Τυρνάβου έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου από τις 9 έως τις 11 το πρωί.

-Για τους κατοίκους της Δημοτικής κοινότητας Αμπελώνα (και Βρυότοπου) την ερχόμενη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου από το ΚΑΠΗ Αμπελώνα επίσης από τις 9 έως τις 11 το πρωί.

-Για τους κατοίκους των υπολοίπων τοπικών κοινοτήτων από τα τοπικά κοινοτικά καταστήματα μέσω των προέδρων τους σε ημέρες και ώρες που θα οριστούν προσεχώς, και θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση των δικαιούχων από το γραφείο του ΟΚΠΔΤ.

Εάν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης του δικαιούχου τα τρόφιμα θα χορηγηθούν μόνο με γραπτή εξουσιοδότηση σε άλλο πρόσωπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass