Λαρισαίοι μιλούν στην Αθήνα για τον Ιπποκράτη

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2017 22:45

"Ο διαχρονικός Ιπποκράτης", είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ώρα 7.00 μ.μ., από την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, σε αίθουσά της, (οδός Γενναδίου 8 και Ακαδημίας 7οςόροφος) στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κων. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης, ο γλύπτης του αγάλματος του Ιπποκράτη στη Λάρισα, κ. Γιώργος Καλακαλλάς, ομότιμος καθηγητής Ε.Μ.Π., Επίτ. μέλος της Ε.Ε.Λ. και ο πρόεδρος της Ε.Ε.Λ. κ. Κώστας Καρούσος.

Επίσης θα μιλήσουν οι κ.κ.: Ιωάννης Στεφανίδης, πρόεδρος του τμήματος Ιατρικής Παν/μίου Θεσσαλίας, καθηγητής Παθολογίας-Νεφρολογίας, με θέμα «Ιπποκράτης ο Μέγας – Η γένεση της Ιατρικής ‘τέχνης’», Γεράσιμος Ρηγάτος, πρ. Δ/ντής Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας», Ιατρός, επίκουρος Καθηγητής Ογκολογίος ΕΚΠΑ-Επίτιμος διδάκτωρ Παιδαγωγικού Τμήματος ΕΚΠΑ, Λογοτέχνης, με θέμα «Η ανάμνηση του Ιπποκράτη στη Λαϊκή Παράδοση»,

Ελένη Σκαλτσά, καθηγήτρια , τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, με θέμα «Η συμβολή του Ιπποκράτη στην διαδρομή των φαρμάκων», Ρίζος Χαλιαμπάλιας, πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα», καθηγητής Μ.Ε.με θέμα «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα: Μία αφήγηση».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Ευγενία Γ.Κουτσουλιέρη, τ. προϊσταμένη Μουσικού Τμήματος Ε.Μ.Π., συγγραφέας-αρθρογράφος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass