ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Μπαράζ επισκέψεων, συσκέψεων και εκδηλώσεων

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 12:40

Με πυρετώδεις ρυθμούς θα κυλίσει ο Μάρτιος στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουν προγραμματιστεί η έλευση αρκετών υπουργών, καθώς και πλήθος εκδηλώσεων και συσκέψεων, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που εκπόνησε η νέα νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος.

Η αρχή γίνεται με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος έρχεται αύριο στη Λάρισα, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής, ο υπουργός θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής στα γραφεία του κόμματος, επί της Δευκαλίωνος.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στη Λάρισα ο υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση για την τεχνολογική εκπαίδευση, ενώ ανοικτή παραμένει μέχρις στιγμής η ημερομηνία της επίσκεψης του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, λόγω των υποχρεώσεων του υπουργού εντός και εκτός Ελλάδας, αν και είναι «κλειδωμένη» η ομιλία του σε εκδήλωση της νομαρχιακής για τις πολιτικές εξελίξεις, εντός του Μαρτίου.

«Κλειδωμένη» είναι και η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη, στην Ελασσόνα, προς τα τέλη του μήνα.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιπλέον, στα μέσα Μαρτίου προγραμματίζεται η πραγματοποίηση πλατιάς κομματικής σύσκεψης με αντικείμενο την κοινωνική οικονομία, παρουσία συνεργατών της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και στη Λάρισα οι προσυνεδριακές διαδικασίες ενόψει του συνεδρίου της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στις αρχές Απριλίου.

Έτσι, ταυτόχρονα με τις προγραμματισμένες συνελεύσεις που θα καταλήξουν στην εκλογή των αντιπροσώπων της τοπικής οργάνωσης της νεολαίας στο συνέδριο, θα διοργανωθεί διήμερο εκδηλώσεων, πιθανότατα στις 17 και 18 Μαρτίου, όπου θα παραστεί ο γραμματέας της νεολαίας, Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος. Στις ίδιες εκδηλώσεις αναμένεται να μιλήσει ο ακαδημαικός και βουλευτής Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Δουζίνας.

Τέλος, σειρά δράσεων προετοιμάζουν και τα διάφορα τμήματα της νομαρχιακής επιτροπής που συγκροτήθηκαν και επιθυμούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην κοινωνία της Λάρισας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass