Ο Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΜΠΩΝ

Προτείνει για πρόεδρο Μιχ. Καρατέγο

* Την Κυριακή οι εκλογές στο Μακρυχώρι

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 13:38
 Ο κ. Μιχάλης Καρατέγος αναμένεται να προταθεί για νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών Ο κ. Μιχάλης Καρατέγος αναμένεται να προταθεί για νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών

Στην εκλογή νέου προεδρείου προχωρά την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση του νέου προέδρου του σώματος αναμένεται να προταθεί από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο το μέλος της παράταξης της πλειοψηφίας, πρώην αντιδήμαρχος και σήμερα πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Μιχάλης Καρατέγος που θα πάρει τη θέση του απερχόμενου προέδρου κ. Δημητρίου Τσέτσιλα, ο οποίος κατά γενική ομολογία άφησε πολύ καλή εικόνα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η συνέχεια στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών, εφόσον έτσι ψηφίσει το σώμα, από έναν έμπειρο άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως είναι ο κ. Μιχάλης Καρατέγος είναι βέβαιο ότι θα κρατήσει και θα ανεβάσει το κύρος τους σώματος σε υψηλά επίπεδα.

Ο κ. Μιχάλη Καρατέγος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Νέσσωνος (2007 – 2010). Σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος από το 2011 στον Δήμο Τεμπών. Διετέλεσε πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής. Υπήρξε αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών από το 2012 έως το 2014 και σήμερα είναι πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, όπου και στον τομέα αυτό δούλεψε δημιουργικά και με προσωπικό ζήλο.

Σύμφωνα με την πρόσκληση προς όλα τα μέλη ο προεδρεύων δημοτικός σύμβουλος και πρώτος σε ψήφους της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ. Αστέριος Σαϊτης, καλεί τα μέλη στο Μακρυχώρι, στο «Αντλιοστάσιο», την ερχόμενη Κυριακή , στις 11 το πρωί, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τη θέση καταλαμβάνει μέλος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του κ. Γιώργου Μανώλη, ενώ για τη θέση του γραμματέα επίσης από την παράταξη της πλειοψηφίας, εκτός και αν υπάρξει πρόταση για διαπαραταξιακό προεδρείο όπου τη θέση μπορεί να αναλάβει και μέλος από την ελάσσονα μειοψηφία.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass