Περπάτημα με μπαστούνια στις όχθες του Πηνειού

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 16:22

Περπάτημα με μπαστούνια (Nordic Walking) στις όχθες του Πηνειού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στη Λάρισα και εντάσσεται στα πλαίσια διεξαγωγής της «Εβδομάδας εθελοντισμού «Let’s do it Greece 2017».

Υπεύθυνοι της δράσης είναι η κ. Καρατοπούζη Ευθυμία και ο κ. Τόλιας Νικόλαος μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «Nordic Walking- INWA» και πιστοποιημένοι από αυτή εθνικοί προπονητές.
Η δράση οργανώνεται από τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, το ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων, το ΕΚΑΒ-Παράρτημα Λάρισας, το Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το ελληνικό παράρτημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Nordic Walking INWA.
Την ασφάλεια της δράσης θα υποστηρίζουν κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ Λάρισας και οι εθελοντές και εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Για την πεζοπορία χρειάζονται αθλητικά παπούτσια (όχι μποτάκια) και άνετα ρούχα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.
Στην πεζοπορία, θα συμμετέχουν τόσο εκπαιδευτικοί και μαθητές (από 12 ετών και πάνω), όσο και οι γονείς και λοιποί πολίτες ώστε να υπάρξει και ενημέρωση-ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, τόσο πάνω σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος και τοπικού οικοσυστήματος (καθώς και καλλιέργεια ατομικής και συλλογικής ευθύνης διατήρησης του), όσο και σε θέματα υγείας και ευημερίας.
Συμβολικά και λόγω του ότι η εκδήλωση συμπίπτει με την ημέρα της πανελλήνιας δράσης Let’s do it Greece 2017, η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων θα παρέχει γάντια και σακούλες ώστε η ομάδα μας ταυτόχρονα να συλλέξει τυχόν απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά που θα βρίσκονται στη διαδρομή. Για αιτήσεις συμμετοχής στην υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας (στο τηλ. 2410533610), θα γίνονται και εγγραφές επί τόπου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass