Προσλήψεις και λαϊκές αγορές στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2015 13:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:04

 

 

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς στην αίθουσα συνε­δριάσεών του στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγιάς «Χρυσαλλίδα», τη Δευ­τέρα 23 Μαρτίου, στις 6μμ, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση πρόσθετων επειγουσών εργασιών του έργου «Διευθέτηση χειμαρρωδών ρεμάτων Μελιβοίας από θέση "Καραμάνη" μέχρι θέση "Τσαλαβούρα"».

Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας των έργων «Κατασκευή υπόγειων αγωγών μεταφοράς νερού και αντλητικών συγκροτημάτων στο αγρόκτημα Δήμητρα», «Ανακαίνιση εγκαταστάσεων Δημοτικής Κατασκήνωσης», «Κατασκευή μικρού φράγματος στην περι­οχή του Προφήτη Ηλία Τ.Κ. Μεγαλοβρύσου», «Διαμόρφωση περιβάλλο­ντος χώρου των σχολείων για την εξυπηρέτηση εκδηλώσεων στις Τ.Κ. Σκήτης και Σκλήθρου».

Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αγιάς και του Δήμου Λαρισαίων για την άσκηση αρμοδιοτή­των Τεχνικής Υπηρεσίας. (Εισηγήτρια: Αθανασία Μπαρτζώκα, προϊστα­μένη Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών).

Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού και οριστική ματαί­ωση του δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια ανταλλακτικών - Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων - μηχανημάτων του Δήμου Αγιάς έτους 2015».

 Έγκριση της 2ης αναμόρφωσης προϋπολογι­σμού οικονομικού έτους 2015 και της 1ης τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος έργων έτους 2015.

 Ορισμός εκκαθαριστών Ενιαίας Δια­δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης με την επωνυμία «Δια­δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ανατολικής Περιοχής Νο­μού Λάρισας (Δ.Ε.Υ.Α. – Α.Π.Ν.Λ.)». (Εισηγητής: Ιωάννης Σπανός, προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1/2015 (ΑΔΑ: ΒΜΛΙΟΕΚΡ-7Ο4) απόφα­σης της ΔΕΥΑ Αγιάς με τίτλο «Έγκριση τιμολογιακής πολιτικής ΔΕΥΑ Αγιάς 2015». (Εισηγητές: Αντώνης Γκουντάρας, δήμαρχος και πρόεδρος ΔΕΥΑ Αγιάς – Αλέξιος Μπουζούκης, διευθυντής ΔΕΥΑ Αγιάς).

Έγκριση κανονισμού λειτουργίας λαϊκής αγοράς. Καθορισμός θέ­σεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2015. Γνωμοδότηση για τον ανώτατο αριθμό αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου 2015. Έγκριση πρόσληψης εκτάκτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτι­κού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την πυροπρο­στασία δασών του Δήμου Αγιάς.

Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (άρθρο 12 παρ.14 του ν.4071/2012), έτους 2015.

Εξέταση αιτήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Β’ Δ.Δ. Καρίτσας «Ο Κίσσαβος» για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 2β λόγω έκτακτης κάρπωσης του δημοτικού δάσους Στομίου, με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Στομίου του Δήμου Αγιάς. Εξέταση αιτήματος του Στάθη Ηλία για παράταση της μίσθωσης εκμετάλλευσης δασικών προϊόντων της συστάδας 5α του Δημοτικού Δάσους Μεγαλοβρύσου. Εξέταση αιτήματος της Γκλέτου Αικατερίνης για παράταση της μίσθωσης εκμετάλλευσης δασικών προϊόντων της συστάδας 6α του Δημοτικού Δάσους Μεγαλοβρύσου. Εξέταση αιτήματος Ευθυμίου Πλατσά του Ευαγγέλου σχετικά με το υπ’ αριθμ. 1528/207712/554/2014 Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής του Δασάρχη Αγιάς. Εξέταση αίτησης της εταιρίας προώθησης θεματικού τουρισμού με την επωνυμία «CULtour» για παραχώρηση του θεάτρου Τεμπών. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας εναλλακτικού τουρισμού στη Θεσσαλία με την επωνυμία «Olympus Adventure» για παραχώρηση της χρήσης του ξενώνα στη Δ.Ε. Μελιβοίας (πρώην ΕΣΕΠΑ) και της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου Μελιβοίας για το χρονικό διάστημα 28/3/2015 έως 1/4/2015. Έγκριση Απολογισμού Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς για το οικονομικό έτος 2014. Έγκριση Απολογισμού Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς για το οικονομικό έτος 2014. (Εισηγητής: Βασίλειος Λέτσιος, αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Έγκριση της υπ’ αριθμ. 13/2015 (ΑΔΑ: 7ΚΞΕΟΚ6Σ-ΓΦ4) απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» Δήμου Αγιάς με θέμα «Αναμόρφωση προϋπολογισμού εξόδων οικονομικού έτους 2015». (Εισηγητής: Βασίλειος Βαλάρης, πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Επιχείρησης).

Εξέταση αιτήματος του Γιαννακού Χρήστου του Βασιλείου σχετικά με την εκμίσθωση δημοτικής βοσκήσιμης έκτασης της Τοπικής Κοινότητας Δήμητρας. Περί ανανέωσης ή μη επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών σύμφωνα με την 226/2014 (ΑΔΑ:77ΓΚΩ6Ι-Ε26) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς. Ορισμός μελών για την ανασυγκρότηση επιτροπής σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανόδιων (προσωρινή διαμονή μετακινούμενων πληθυσμιακά ομάδων). (Εισηγητής: Σμυρλής Βασίλειος, αρμόδιος δημοτικός σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass