ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 16:22

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, στις 9:30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγιάς, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 5ης ανατροπής αναληφθεισών υποχρεώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. Έγκριση 10ης διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017. Βεβαίωση κάλυψης ετήσιας δαπάνης βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας. (Εισηγήσεις Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών).

Καθορισμός όρων διενέργειας φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας με σκοπό την εγκατάσταση ενός Λούνα Παρκ στην ετήσια εμποροπανήγυρη της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς.

Καθορισμός όρων διενέργειας φανερής, πλειοδοτικής και προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού χώρου με σκοπό την εγκατάσταση ψησταριάς στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αγιάς.

Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού παραλίας σε τρίτους έναντι ανταλλάγματος με σύμβαση παραχώρησης με τον Δήμο Αγιάς. (Εισήγηση Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής).

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass