ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

«Κούρσα» αλληλεγγύης για την Άννα!

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 22:10

Πρωτόγνωρη και συγκινητική είναι η κινητοποίηση και η ανταπόκριση των φορέων και του κόσμου της περιοχής και όχι μόνο στην έκκληση βοήθειας για την 33χρονη Ελασσονίτισσα Άννα Χρ. Καλώτη.

Όπως ήδη έχει δημοσιοποιηθεί, εδώ και λίγο καιρό, η 33χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, διάγνωση εγκεφαλικού όγκου και κρίνεται αναγκαία η άμεση μετάβασή της σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Η συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στην έκκληση για βοήθεια (από την ίδια και την οικογένειά της) είναι μεγάλη. Ήδη έχει συγκεντρωθεί μεγάλο ποσό και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως τελικά θα υπερκαλυφθεί το ποσό των 70.000 ευρώ, που απαιτούνται για τη σοβαρή επέμβασή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ερανικός λογαριασμός διατίθεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας, έπειτα από σχετική αίτηση και προσκόμιση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, και βέβαια αφορά μόνο στη δαπάνη για τη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση.

Δεν παραγνωρίζεται το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα, μόλις δημοσιοποιήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η 33χρονη Ελασσονίτισσα, σήμανε κινητοποίηση από συλλόγους, φορείς και πολίτες, που δεν κρύβουν την ευαισθησία τους.

Για να συγκεντρωθούν τα χρήματα υπάρχουν «κουμπαράδες αγάπης και ευαισθησίας» σε διάφορα σημεία (σε καταστήματα, σε φορείς, σε συλλόγους) τόσο στην Ελασσόνα όσο και στη Λάρισα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν χρήματα και στον λογαριασμό:

 

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού:

5045-052061-727

IBAN: GR 1801720450005045052061727

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

ΚΑΛΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων βοηθούν και απόδημοι Έλληνες, με φιλανθρωπικές βραδιές και εκδηλώσεις για την οικονομική στήριξη της Ελασσονίτισσας.

Την ημέρα των Θεοφανίων, με σχετική εγκύκλιο του σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, σε όλες τις εκκλησίες της Ι. Μητρόπολης περιόδευσε δίσκος, με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση της 33χρονης μητέρας.

Σήμερα, Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στην Ελασσόνα, κορυφώνεται η προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσής της, με τη διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα – συναυλίας με τον τίτλο «Όλοι μαζί τραγουδάμε για την Άννα…». Στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» της Ελασσόνας, στις 7.30 το βράδυ, πραγματοποιείται η εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος, του Δήμου Ελασσώνος, του Α.Τ. Ελασσόνας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας, του Δασαρχείου και φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Θα συμμετέχουν στη σημερινή εκδήλωση: η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας, η ορχήστρα «Τα αστέρια», η ορχήστρα «Samoladay», ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί και ερμηνευτές: Γελαδάρης Χρήστος, Γκόγκος Γιάννης, Ζιώγας Αντώνης, Ζιώγας Παναγιώτης, Κατσάρας Γιώργος, Μήτσιος Δημήτρης, Μπαλανίκας Παναγιώτης, Ντούλα Ευλαμπία, Παλάγκας Κώστας, Παρασκευάς Θάνος, Ρέτος Μιχάλης, Σαμόλαδος Γιάννης, Σαμόλαδος Γιώργος, Σαμόλαδος Θανάσης, Τσιαβές Δημήτρης, Χριστόδουλος Βαγγέλης.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass