Βελτιώνονται αγροτικοί δρόμοι της Ελασσόνας

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2018 15:10

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνει το έργο «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση δρόμου από Παλιάμπελα έως διασταύρωση δρόμου Βλαχογιαννίου - Αγριελιάς», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Το έργο μήκους 3.200μ. περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας, εργασίες τεχνικών έργων, εργασίες ασφαλτόστρωσης και σήμανσης - ασφάλειας του υφιστάμενου αγροκτηνοτροφικού δρόμου, πλάτους 6,5μ. με σκοπό τη βελτίωση της πρόσβασης στη γεωργική γη και τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε πως «Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλαμε και σε συνεργασία με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, γνωρίζοντας ότι οι Δήμοι αδυνατούν να συντηρήσουν τους αγροτικούς δρόμους που ανήκουν στις αρμοδιότητές τους, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα για συντήρηση – ασφαλτόστρωση του αγροτικού οδικού δικτύου. Με τα έργα αυτά βοηθούμε στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων της παραγωγής καθώς και των προϊόντων και των εμπορευμάτων τους. Στον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων της υπαίθρου η Περιφέρεια Θεσσαλίας δηλώνει παρούσα, με έργα ουσίας».

Μετά τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης από τον Δικαιούχο «Δήμο Ελασσόνας» του έργου, και την υποβολή τους στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Θεσσαλίας, διενεργήθηκε ο προβλεπόμενος προέλεγχος που οδήγησε σε θετικό αποτέλεσμα και προέγκριση δημοπράτησης του έργου.

Ακολουθεί πλέον η έγκριση και δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού από τον Δήμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass