Ομιλία για την ελευθερία του λόγου

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2018 16:02

«Ελευθερία του λόγου. Πρέπει να έχει όρια; Κι αν ναι, ποια είναι αυτά;» είναι το θέμα που θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση που οργανώνει η Λέσχη Αντιλογίας Λάρισας, αύριο Τετάρτη και ώρα 7.15 μ.μ., στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας.
Ομιλητές θα είναι οι εξής:


-Ο Τάσος Αβραντίνης, δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων, μέλος του Δ.Σ. του «Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών», τέως αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων (κατά την πρώτη θητεία Καμίνη). Πέτυχε ενώπιον του ΣτΕ την έκδοση της ιστορικής απόφασης 4003/2014, με την οποία η κυβέρνηση υποχρεώνεται να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες, βάσει των οποίων υπολογίζεται ο ΕΝΦΙΑ.
-Ο πατέρας Νικόλαος Λουδοβίκος. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία, παιδαγωγικά, ψυχολογία και θεολογία, στην οποία κατέχει και διδακτορικό τίτλο. Καθηγητής Δογματικής και Φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, διευθυντής Θεολογικών και Ιερατικών Σπουδών και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας, επιστημονικός συνεργάτης-συγγραφέας στο μεταπτυχιακό θεολογικό πρόγραμμα του ΕΑΠ, επισκέπτης καθηγητής στο Ινστιτούτο Ορθόδοξων Χριστιανικών Σπουδών του Παν/μίου Κέμπριτζ και διδάσκων ερευνητής στο Παν/μιο του Γουίντσεστερ (UK). Έχει εργαστεί σε ερευνητικό κέντρο του Κέμπριτζ για τον αρχέγονο χριστιανισμό κι έχει διδάξει στο Κέντρο Προχωρημένων Θεολογικών και Θρησκευτικών Σπουδών (C.A.R.T.S.) της Θεολογικής Σχολής του ίδιου πανεπιστημίου, καθώς και στο Πανεπιστήμιο του Ντάραμ.
-Ο Γιάννης Ανδρουλάκης, δικηγόρος Θεσ/νίκης, με μεταπτυχιακό τίτλο στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης και γεν. γραμματέας του κόμματος «ΔΡΑΣΗ».
-Ο Γιάννης Σιούλας, δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας και πτυχιούχος Νομικής. Εκτελεί χρέη εκπρόσωπου Τύπου του Δήμου Λαρισαίων.
Συντονιστής θα είναι ο μοριακός βιολόγος – γενετιστής Γιώργος Καραβάνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass