ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Εκτός κινδύνου 20χρονος σπουδαστής

Δημοσίευση: 21 Νοε 2018 15:02

Εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, νοσηλεύεται ένας 20χρονος σπουδαστής όταν το ποδήλατο που οδηγούσε συγκρούσθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο.


Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 χθες το απόγευμα στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων με την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Φαρσάλων, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 20χρονος συγκρούσθηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος Λαρισαίος.
Μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο ποδηλάτης εκτινάχθηκε πάνω στο αυτοκίνητο, βουλιάζοντας τον «ουρανό» του επιβατικού αυτοκινήτου και παράλληλα θρυμματίζοντας τον ανεμοθώρακα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 20χρονο σπουδαστή στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην Ορθοπαιδική Κλινική, χωρίς – ευτυχώς – να κινδυνεύει η υγεία του. Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα αργότερα, στην οδό Βόλου σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο, όπου από τη σύγκρουση ποδηλάτου και μοτοσικλέτας τραυματίσθηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass