Η ΝΔ Αγιάς συγκέντρωσε τρόφιμα για απόρους

Παραδόθηκαν στην τοπική Αρχιερατική Επιτροπή

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2018 15:26

Στο πλευρό οικογενειών και ατόμων της περιοχής Αγιάς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες στέκεται η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας.

Το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία της συγκεντρώθηκαν τρόφιμα στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» του Πνευματικού Κέντρου των Αγίων Αντωνίων. Οι Αγιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «γαλάζιων» στελεχών προς ανακούφιση αρκετών ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα παραδόθηκαν από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. και τα μέλη της στην Αρχιερατική Επιτροπή Αγιάς, η οποία έχει αναλάβει τη διανομή τους σε όσους έχουν ανάγκη.

«Για τη Νέα Δημοκρατία, η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι θεμελιώδεις αρχές. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι διαχρονικά, βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας μας, βασικά χαρακτηριστικά του ίδιου του εαυτού μας. Η κοινωνική ευαισθησία δεν μονοπωλείται, δεν χαρίζεται και δεν υφαρπάζεται. Για τη Νέα Δημοκρατία είναι σταθερή πεποίθηση, φροντίδα και πολιτική» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Χρήστος Χατζησαλάτας.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass