Συνεχίζεται η χιονόπτωση στα Φάρσαλα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2019 22:49

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Χωρίς σοβαρά προβλήματα γίνεται η κυκλοφορία παρά το αρκετό χιόνι που παρουσιάζει η εικόνα της επαρχίας Φαρσάλων στο οδικό δίκτυο της επαρχίας.

Ανοιχτές είναι κεντρικές οδικές αρτηρίες από Φάρσαλα για Λάρισα, Βόλο και Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ σε κάποια σημεία είναι απαραίτητες. Από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, αποχιονιστικά μηχανήματα και εργαζόμενοι εργάζονται, ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων και τη μετακίνηση των πολιτών. Ωστόσο παρουσιάζονται κάποια προβλήματα μέσα στην πόλη, σε δρόμους κυρίως ανηφόρες – κατηφόρες, τα οποία αποκαθίστανται σταδιακά, δίνοντας προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες. Νωρίς χθες το πρωί υπήρξε ένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο μεταξύ των Τ.Κ. Πολυνερίου και Σταυρού, το οποίο αποκαταστάθηκε. Πρόβλημα ηλεκτροδότησης παρουσίασε τις νυχτερινές ώρες έως το ξημέρωμα της Παρασκευής η περιοχή του Παλαιόμυλου του πρώην Δήμου Πολυδάμαντα, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, όπου είχε βλάβη η κεντρική γραμμή ΔΕΗ, το οποίο αποκαταστάθηκε τις πρωινές ώρες. Αρκετοί είναι οι πρόεδροι Τ.Κ. στα χωριά με εθελοντές κατοίκους, οι οποίοι επιχειρούσαν με λεπίδες αποχιονισμού, που τους είχε δώσει ο Δήμος Φαρσάλων. Τους 70 πόντους άγγιξε το χιόνι στο Κιτίκι Φαρσάλων, που είναι χτισμένο σε ύψος 630 μέτρων. Πρόκειται για ημιορεινό χωριό 5,5 χιλιόμετρα πάνω από το Δίλοφο Φαρσάλων. Ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και τα άλλα χωριά του πρώην Δήμου Ναρθακίου, όπου εκεί το χιόνι πλησιάζει τους 50 πόντους. Να σημειωθεί ότι μετά τις 12 το μεσημέρι ο καιρός παρουσίασε εκ νέου επιδείνωση με δυνατή χιονόπτωση στην επαρχία Φαρσάλων, της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass