20χρονος ληστής με μαχαίρι κουζίνας

ΛΗΣΤΕΨΕ ΜΕΡΑ – ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΜΕΣΩΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2019 22:14

Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησαν νωρίς χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ως δράστη ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο στο Κέντρο της Λάρισας.

Ο φερόμενος ως δράστης, χθες το μεσημέρι πήγε σε ενεχυροδανειστήριο στο ύψος του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, όπου παριστάνοντας τον πελάτη θέλησε να παραδώσει έναν σταυρό για να εισπράξει χρήματα.

Η πραγματική του πρόθεση ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ήταν να ληστέψει αφού δεν περιορίσθηκε στο ευτελές χρηματικό ποσό που υποτίθεται αναλογούσε στην αξία του σταυρού αλλά με την απειλή ενός μαχαιριού, απαίτησε και έλαβε περισσότερα από 2.100 ευρώ από την υπάλληλο του ενεχυροδανειστηρίου.

Μέρα - μεσημέρι στο Κέντρο της Λάρισας και χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο δράστης μπήκε στο ενεχυροδανειστήριο όπου παρέδωσε στην υπάλληλο ένα σταυρουδάκι ζητώντας το ποσό που αναλογούσε στην αξία του.

Η 38χρονη υπάλληλος τού επισήμανε ότι το κόσμημα έχει πολύ μικρή αξία και του τον επέστρεψε. Τότε ο 20χρονος, καταγόμενος από τον Αμπελώνα, κρατώντας ένα μαχαίρι κουζίνας απείλησε την υπάλληλο και – χωρίς να ασκήσει βία - πήρε περί τις 2.000 ευρώ όπως και το βιβλίο συναλλαγών του ενεχυροδανειστηρίου. Εκτιμώντας ότι έτσι θα «έσβηνε» τα στοιχεία του.

Στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς το Κέντρο της Λάρισας ενώ λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και τον συνέλαβαν ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Εκεί όπου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη ληστεία, ακέραιο το χρηματικό ποσό που έκλεψε καθώς και το βιβλίο του ενεχυροδανειστηρίου.

Ο 20χρονος συνελήφθη προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ενώ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνούν την υπόθεση.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass