«Φλουρί» 20.000.000 ευρώ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 22:17

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας μεταξύ διοίκησης, διεύθυνσης και εργαζομένων πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τυρνάβου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΥΑ Τυρνάβου.

Το κλίμα ήταν θετικό αφού η ΔΕΥΑ Τυρνάβου κατάφερε να εντάξει πολλά έργα υποδομής, ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως σε προγράμματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των Υπουργείων Ανάπτυξης και Εσωτερικών συνολικού προϋπολογισμού 12.000.000 ευρώ.

Επίσης αναμένεται μέσα στο 2019 να εντάξει και νέα έργα υποδομής που θα φτάσουν τον προϋπολογισμό στα 20.000.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης κ. Σαρχώσης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, προκειμένου η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης να επιβραβεύεται καθημερινά.

Επίσης θέλω να υπογραμμίσω ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Τυρνάβου από σήμερα και στο εγγύς μέλλον διαχειρίζεται και θα διαχειριστεί έργα συνολικού προϋπολογισμού πλέον των 20.000.000 ευρώ.

Με βεβαιότητα λοιπόν μπορώ να πω ότι το μέλλον της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. είναι ευοίωνο».

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης κ. Σταύρος Τσαγκαράκος είπε: «Υποχρέωσή μας είναι η προσφορά καλύτερης ποιότητας ζωής στους κατοίκους του Δήμου μας και η άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς τους στους τομείς αρμοδιότητάς μας. Το βασικό μέλημά μας είναι η παροχή επαρκούς και ποιοτικού νερού ύδρευσης και η αδιάκοπη λειτουργία των δικτύων ακαθάρτων –Βιολογικών καθαρισμών και των δικτύων όμβριων σε 24ωρη βάση. Με την κατασκευή των νέων έργων υποδομής ύδρευσης –αποχέτευσης ακαθάρτων και συλλογής όμβριων, ύψους περίπου 20.000.000 ευρώ την προσεχή πενταετία θα συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία των υδάτινων πόρων του Δήμου Τυρνάβου».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης o τεχνικός διευθυντής κ. Κώστας Παπαϊωάννου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κουτσοδήμος, Δημήτριος Ταφέκης και Αντώνης Περπέρης, καθώς και ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Θανάσης Καρανίκας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass