Με τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» ο Σπύρος Ακριβούλης

ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2019 15:17

Στον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου εντάχθηκε, ύστερα από συνάντησή του με τον δήμαρχο, ο επιχειρηματίας – αγρότης Σπύρος Ακριβούλης κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβάλλει την ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών και συνένωσης δυνάμεων με στόχο την επιτυχημένη πορεία στο αύριο.

Με αυτή τη θέση ως βασική μου αρχή αποφάσισα τη συμπόρευση με το νυν δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο και την ενεργή συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ». Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα στον δρόμο προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ένας κοινός δρόμος, που οδηγεί στη νίκη και την αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή».

Ο δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε: «Σήμερα ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» του Σπύρου Ακριβούλη, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά αλλά πιστεύω και για τους άλλους υποψηφίους του συνδυασμού μας, η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας. Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι μαζί θα βαδίσουμε τον νικηφόρο δρόμο της αυτοδυναμίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass