«Θα είμαι δήμαρχος μόνο για μία τετραετία»

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΓΡ. ΚΑΛΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 16:09

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε χθες το πρωί στην Αγιά, παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών του, ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Καλαγιάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Δώτιο Πεδίο».

Ο κ. Καλαγιάς, παρόντων των συνεργατών του, ανθρώπων οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο, στον σύντομο χαιρετισμό του μίλησε για τις αλλαγές που φέρνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα «Κλεισθένης», κάλεσε τους συμπολίτες του να ασχοληθούν ενεργά με τα κοινά, περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους δημοτικοί άρχοντες και δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να γίνουν με τις γνώσεις τους πιο ανταποδοτικοί στους πολίτες, ενώ ξεκαθάρισε προς όλους πως σε πιθανή εκλογή του στον δημαρχιακό θώκο θα παραμείνει μόνο για μία τετραετία θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει με όλους.

Επίσης, έθεσε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινείται μια δημοτική αρχή από την έναρξη της θητείας της, πλαίσιο που περιλαμβάνει διαβούλευση με όλους τους φορείς του Δήμου, λεπτομερή καταγραφή προβλημάτων και ελλείψεων κάθε Τοπικής Κοινότητας, συγκρότηση επιχειρησιακού εικοσαετούς προγράμματος, μεσοπρόθεσμου πενταετίας και ετήσιου τεχνικού, ώστε να αποτελούν τον μπούσουλα ανάπτυξης της περιοχής ανεξαρτήτως προσώπων που διαδέχονται μέσω των εκλογών το ένα το άλλο.  

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass