«Εμπρακτος σεβασμός στους μόχθους μιας ζωής»

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2019 15:26

«Περπατώ τα τελευταία χρόνια στα χωριά των συνταξιούχων και τα αποκαλώ έτσι, γιατί η πλειοψηφία των κατοίκων εκεί είναι οι γονείς μας και οι παππούδες μας, που κρατούν Θερμοπύλες για να κρατήσουν ζωντανό τον τόπο τους. Και αναρωτιέμαι... πού πήγε ο έμπρακτος σεβασμός στους μόχθους μιας ζωής;».

Σε κάθε γωνιά του χάρτη στον νομό Λάρισας, βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, και έδωσε το χέρι του στους συνταξιούχους που δεν λύγισαν από τις «πληγές» που προκάλεσε η κυβέρνηση των τελευταίων 4 ετών, με το ανελέητο και επί 17 φορές «ψαλίδι» στα δουλεμένα χρήματά τους.

«Από τα χωριά του Δήμου Φαρσάλων, ως τα Τέμπη, και από τον Δήμο της Αγιάς και Κιλελέρ ως τον Τύρναβο και την Ελασσόνα, η ίδια εικόνα...

Οι νέοι μας διώχτηκαν στα ξένα, ενώ τα χέρια τους διψάνε για δουλειά, και οι συνταξιούχοι προσπαθούν με τα λίγα να ζήσουν τα παιδιά τους. Το εγγόνι, ο γιος και η κόρη, θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτούς που τους μεγάλωσαν αλλά δεν μπορούν. Πάντα ήταν η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις, αλλά το σχέδιο της τελευταίας κυβέρνησης δεν είχε έλεος για τη μεσαία τάξη.

Τα ανάποδα πρέπει να γίνουν ίσια. Οι νέοι μας να έχουν την ευκαιρία να προκόψουν με δουλειές στον τόπο τους, και οι συνταξιούχοι να νιώθουν τον σεβασμό μας στην πράξη! Όχι με επιδόματα, όχι με ψαλίδια, όχι με τους γονείς μας και τους παππούδες μας στους δρόμους, αλλά με μόνιμο μηχανισμό προστασίας, και εφαρμογής στο δίκαιό τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass