Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία σε Τύρναβο - Τέμπη

Χάρη στην προετοιμασία Δήμων και Αστυνομίας

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2019 22:22

Ομαλά και χωρίς προβλήματα διεξήχθη η εκλογική διαδικασία στoν Δήμο Τυρνάβου, η οποία κυριολεκτικά ήταν γιορτή της Δημοκρατίας.

Από τις 7 το πρωί με το άνοιγμα των εκλογικών τμημάτων οι δημότες άρχισαν να προσέρχονται για να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Χάρη στην άρτια οργάνωση από τον Δήμο Τυρνάβου με όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους, οι οποίοι για την εκλογική διαδικασία ξεπερνούν τους 70, δεν υπήρξαν προβλήματα στις δύο πόλεις Τύρναβο και Αμπελώνα, αλλά και στα χωριά του Δήμου. Ωστόσο υπήρξαν κάποιες περιπτώσεις απουσίας μελών εφορευτικών επιτροπών. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, κυρίως από πολίτες άνω των 40 ετών. Ο Τύρναβος από την Παρασκευή έβαλε τα γιορτινά του, αφού πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι μένουν σε άλλες περιοχές της χώρας και ήρθαν στη γενέτειρά τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν αγαπημένα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Γεμάτα από κόσμο και τα τσιπουράδικα του Τυρνάβου με τις πολιτικές αναλύσεις αλλά και τις αντιπαραθέσεις να δίνουν και να παίρνουν με ένα πολιτισμένο τρόπο όμως.

Ικανοποιημένος από την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στο σύνολο του Δήμου και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος από νωρίς το πρωί επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα και διαπίστωσε την άρτια οργάνωση. Ο κ. Σαρχώσης, ο οποίος ψήφισε στη 1 μετά το μεσημέρι, ευχήθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία καλή δύναμη μέχρι το κλείσιμο της κάλπης και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Νωρίτερα, το πρωί ψήφισε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας ο οποίος σε επικοινωνία του χθες το βράδυ με την «ΕτΔ» συγχάρηκε τα στελέχη και τους υπαλλήλους του Δήμου Τυρνάβου για τον άριστο τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν και χειρίζονται την εκλογική διαδικασία.

 Άψογη και υποδειγματική και η παρουσία των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου με επικεφαλής τον διοικητή Σεραφείμ Μπίρδα, αστυνόμο Α’, τους υποδιοικητές κ. Γιώργο Πατσιαούρα και Ζήση Θάνο, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να παρέμβουν αφού δεν υπήρξαν επεισόδια ή άλλα προβλήματα.

Ομαλά και η κίνηση στο εφημερεύον Κέντρο Υγείας Τυρνάβου. Σύμφωνα με τη διευθύντρια του Κ.Υ. κ. Αναστασία Νικιτίδου η κίνηση χθες ήταν σε ομαλά επίπεδα και τα περιστατικά τα συνήθη.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελάτεια του Δήμου Τεμπών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Ο κ. Μανώλης καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας ήταν ενήμερος για την πορεία της και επισκέφθηκε και άλλα εκλογικά τμήματα του Δήμου. Χθες το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας συγχάρηκε το προσωπικό του Δήμου Τεμπών, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους πολίτες και συνδημότες, όπως εκλογικούς αντιπροσώπους, μέλη εφορευτικών επιτροπών, εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων βουλευτών όλων των κομματικών σχηματισμών για τον άψογο τρόπο με τον οποίο συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass