ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Δράσεις για την υποψηφιότητα της Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 1:16

Συνεχίζονται οι δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης και ο πολιτιστικός σχεδιασμός στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της Λάρισας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.

Συγκεκριμένα συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη η συλλογή υπογραφών υποστήριξης, στόχος παραμένουν οι 10.000 υπογραφές έως την υποβολή του φακέλου στις 30 Νοεμβρίου. Σήμερα υπεύθυνοι του γραφείου θα βρεθούν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στον χώρο όπου θα λειτούργει η λαϊκή αγορά και απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι να περάσουν από το stand της υποψηφιότητας για να ενημερωθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια της πόλης με την υπογραφή τους.

Για πρώτη φορά συναντιούνται σήμερα, εκπρόσωποι των δήμων του νομού Λάρισας με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτη Σάπκα και τον εκτελεστικό διευθυντή της Υποψηφιότητας Γιώργο Σάρλη. Συγκροτώντας μία άτυπη επιτροπή διαβούλευσης, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση θα ενημερωθούν για την έως τώρα πορεία της διεκδίκησης και θα εισφέρουν ιδέες και προτάσεις για τη συμμετοχή των όμορων δήμων στην πολιτιστική πρόταση που σχεδιάζεται στο πλαίσιο της Υποψηφιότητας. Υπενθυμίζεται ότι οι όμοροι δήμοι έλαβαν αποφάσεις στήριξης της προσπάθειας και, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλου Καλογιάννη, όρισαν από έναν εκπρόσωπο στην επιτροπή διαβούλευσης. Θα συμμετάσχουν ο κ. Αχιλλέας Αρχοντής από το δήμο Αγιάς, η κ. Ευαγγελία Ράπτου από τον δήμο Ελασσόνας, ο κ. Άκυς Μητσούλης από το δήμο Κιλελέρ, ο κ. Σωτήρης Πράπας από το δήμο Τεμπών, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τύρναβου Κωνσταντίνος Κουλιός και ο κ. Κωνσταντίνος Δερλός από το δήμο Φαρσάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass