Πόλος έλξης, θερινή λέσχη και κολυμβητήριο στην 1η Στρατιά

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2019 1:08

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε , με θεαματικά αποτελέσματα, η περίοδος λειτουργίας του ανακαινισμένου χώρου της θερινής Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας της 1ης Στρατιάς. Ο ανανεωμένος πολυχώρος, που δημιουργήθηκε στο κέντρο του αστικού ιστού της πόλης, κατάφερε να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της εστίασης και της ψυχαγωγίας.

Η Διοίκηση της 1ης Στρατιάς, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αδιάλειπτη μέριμνα για το προσωπικό της, σχεδίασε και υλοποίησε μια σειρά δράσεων και έργων , με το ελάχιστο δυνατό κόστος, που στην κυριολεξία μεταμόρφωσαν την εικόνα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες . Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη φετινή χρονιά επαναλειτούργησε, μετά από δύο χρόνια αναστολής λειτουργίας του, το ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να το επισκέπτονται καθημερινά απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς σε έναν ανανεωμένο και φιλόξενο χώρο, ο οποίος εξοπλίστηκε πλήρως με νέα επίπλωση η οποία προήλθε από δωρεά του ξενοδοχείου «Αστέρας» Βουλιαγμένης (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens).

Το εστιατόριο της θερινής λέσχης αναβαθμίστηκε σημαντικά, με νέες γευστικές επιλογές από τοπικά προϊόντα, ενώ για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των λουόμενων, κατασκευάστηκε θερινό μπαρ το οποίο λειτουργεί σε καθημερινή βάση από το πρωί στον χώρο του κολυμβητηρίου έως το βράδυ, παρέχοντας τη δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να απολαύσουν το ποτό τους σε ένα χαλαρό και ήρεμο περιβάλλον.

Στα συν του πολυχώρου είναι η δημιουργία νέας σύγχρονης παιδικής χαράς της οποίας η κατασκευή ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, και η οποία αποτέλεσε δωρεά του πρώην προέδρου των AHEPA Peter Baltis, γνωστού υποστηρικτή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά από όλες τις παρεμβάσεις, η επισκεψιμότητα του πολυχώρου αυξήθηκε 1800 % σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές , γεγονός που καταδεικνύει τη θετική ανταπόκριση που είχε από τα στελέχη, τα μέλη των οικογενειών τους και τους λοιπούς δικαιούμενους από την πόλη της Λάρισας.

Ο χώρος αποτέλεσε επιλογή για όλες τις ηλικίες και για όλη την ημέρα, για όλους όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα παράλια του νομού στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass