Νέα Δ.Σ. σε «Καλυψώ» και ΔΕΥΑ Δήμου Αγιάς

Συνεχίζουν ως πρόεδροι οι Βασίλης Βαλάρης και Αντώνης Γκουντάρας

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2019 18:32
Γκουντάρας Αντώνης Γκουντάρας Αντώνης

Με τον ίδιο πρόεδρο, τον Βασίλη Βαλάρη, συνεχίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» του Δήμου Αγιάς, αλλά με διαφορετική σύνθεση.

Η εν λόγω Δημοτική Επιχείρηση είναι υπεύθυνη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και στον τομέα της ανήκουν η Δημοτική Χορωδία Αγιάς «Δημήτριος Τζιτζιλέρης» και η Μουσική Σχολή Δήμου Αγιάς. Η σύνθεση, όπως ορίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως εξής:

Από δημοτικούς συμβούλους: Κρανιώτης Ευάγγελος με αναπληρωματικό μέλος τον Μπαρμπέρη Πέτρο, Αλεξανδρίδου Βασιλική με αναπληρωματικό μέλος τον Γιάνναρο Γεώργιο και Καφετσιούλης Απόστολος με αναπληρωματικό μέλος την Μπαλταγιάννη – Σοφολόγη Σοφία.

Από δημότες ή κατοίκους του Δήμου Αγιάς: Βαλάρης Βασίλειος (πρόεδρος), Μπάτσικας Βασίλειος με αναπληρωματικό μέλος τον Θεοδοσίου Δημήτριο, Καραδήμα Δήμητρα με αναπληρωματικό μέλος τη Σακαρέλου Αλέκα, Οικονόμου Σταμάτη με αναπληρωματικό μέλος την Κοσμά Ελένη, Παπακώστα Σοφία με αναπληρωματικό μέλος τη Βαλάρη Αντωνία, Γουργιώτης Γεώργιος με αναπληρωματικό μέλος τον Έξαρχο Αστέριο και Μπίμπου Μαρία με αναπληρωματικό μέλος τη Ζεστούλη Μαρία.

Από κοινωνικούς φορείς, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα ορίσει τον εκπρόσωπό του με τον αναπληρωτή του.

Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η Δήμητρα Καραδήμα.

Με τον ίδιο πρόεδρο, επίσης, συνεχίζει και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης που είναι ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας.

Η σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου, όπως ορίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως εξής:

Από δημοτικούς συμβούλους: Μπελιάς Αντώνιος με αναπληρωτή τον Γιάνναρο Γεώργιο, Τσιαγκάλης Νικόλαος με αναπληρωτή τον Μπαρμπέρη Πέτρο, Τσιντζιράκος Ιωάννης με αναπληρωτή τον Σκαρκάλη Χρήστο, Ευσταθίου Ηλίας με αναπληρωτή τον Σμυρλή Βασίλειο, Μακροβασίλης Βασίλειος με αναπληρωτή τον Ολύμπιο Αθανάσιο και Τριανταφύλλου Αθανάσιος με αναπληρωτή τον Αναστασίου Ιωάννη.

Από δημότες ή κατοίκους του Δήμου Αγιάς: Ξαφάρας Χρήστος με αναπληρωτή τον Τζουβάρα Δημήτριο και Παναγιώτου Γεώργιος με αναπληρωτή τον Μπάτσικα Βασίλειο.

Ως εκπροσώπους από τους εργαζόμενους στην Επιχείρηση: Μπάτσικας Βασίλειος με αναπληρωτή τον Χουτζούμη Σωτήριο.

Από κοινωνικούς φορείς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιβοίας «Ο Όμηρος» θα ορίσει τον εκπρόσωπό του.

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass