Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Νοε 2019 15:03

Οι γυναίκες της αντίστασης και της τουρκικής κατοχής

Εκδήλωση-αφιέρωμα στις γυναίκες της αντίστασης κατά της τουρκικής κατοχής Χαρίτα Μάντολες, Ελένη Φωκά και Ελένη Ευθυμίου, διοργανώνουν η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, ο Δήμος Λαρισαίων, ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Λάρισας και τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Χατζηγιάννειου» Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Λάρισας.

Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου της Ευρυδίκης Περικλέους-Παπαδοπούλου «Ως αληθώς - Η ζωή της Χαρίτας Μάντολες». Η εκδήλωση πλαισιώνεται με μουσικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική της 1ης Στρατιάς και το χορευτικό του Συλλόγου Κυπρίων Νομού Λάρισας.

 

* * *

Ανάδειξη τοπικού παραγόμενου και παραδοσιακού προϊόντος

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, στο πλαίσιο ενεργειών του για την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων, προσκαλεί σε συνάντηση όλους τους παραγωγούς της περιοχής και γενικότερα όσους σχετίζονται με μεταποιητικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, αύριο Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ώρα 1:30 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου (Καναδά 24), για να συζητηθούν οι προσεχείς από κοινού ενέργειες συμμετοχής σε εκθέσεις – φεστιβάλ ανάδειξης των προϊόντων της περιοχής (με δυνατότητα πώλησης).

* * *

Ο Γεωπονικός Σύλλογος βραβεύει αριστούχους μαθητές-φοιτητές

Από τον Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται, για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της βράβευσης των παιδιών των γεωπόνων – μελών του Συλλόγου μας, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, είναι αντίγραφο βαθμολογίας για τους μαθητές και τις μαθήτριες και μια υπεύθυνη δήλωση του / της φοιτητή / τριας - σπουδαστή / στριας με τα στοιχεία της σχολής του / της. Σε κάθε περίπτωση, εάν στα δικαιολογητικά δεν αναγράφονται τα ονόματα των γονέων, θα πρέπει να κοινοποιούνται στον σύλλογο. Όσοι αποστείλουν με fax τα δικαιολογητικά, καλούνται να τηλεφωνήσουν προς επιβεβαίωση παραλαβής του fax. Παρακαλούνται οι γονείς να καταθέσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη βράβευση των παιδιών τους και να προχωρήσουν στην εξόφληση των οφειλόμενων συνδρομών τους.

* * *

Απογευματινό από τις «Φίλες της Αγάπης»

Απογευματινό διοργανώνουν οι «Φίλες της Αγάπης» σήμερα και ώρα 7 το απόγευμα στο κέντρο «Εν Λαρίση». Η εκδήλωση εκτός από… καλή παρέα, ποιοτική μουσική από τους μουσικούς του κέντρου, περιλαμβάνει και επίκαιρη ομιλία από την κ. Κλαίρη Μπακούρα, σύμβουλο πολιτιστικής διαχείρισης και επικοινωνίας, με θέμα «Ευτυχία είναι οι ανθρώπινες σχέσεις».

* * *

Ολοκληρώνεται η άσκηση «MILEX-19»

Ολοκληρώνεται σήμερα στην έδρα του Ελληνικού Στρατηγείου Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ) στην 1η Στρατιά, η τακτική άσκηση στρατηγείου «CPX MILEX-19» ενώ σήμερα είναι και η ημέρα διακεκριμένων επισκεπτών.

* * *

Συνάντηση στα Μεσάγγαλα για το μεταναστευτικό

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Οι σύλλογοι των παραλιών του Δήμου Τεμπών μετά από ομόφωνη απόφασή τους, καλούν τους πολίτες την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο των εκδηλώσεων (κέντρο Μεσαγγάλων), με τη συμπαράσταση του δημάρχου Γεωργίου Μανώλη, για ενημέρωση και συζήτηση για το φλέγον θέμα του μεταναστευτικού και τη φημολογούμενη εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή των παραλίων. Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.

Την πρόσκληση συνυπογράφουν οι: Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων, Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί – Λουτρού, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κουλούρας, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων, Σύλλογος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου, Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας, Παλλαρισαϊκή Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Λάρισας.

* * *

Αιμοδοσία

στη Φαλάνη

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης σε συνεργασία με το τμήμα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καλεί όλους τους κατοίκους και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν για αιμοδοσία την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από τις 8:30 π.μ. μέχρι 1.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass