Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2020 15:19

Διάλεξη Λυγερού για την ΑΟΖ στη Λάρισα

Εκδήλωση – διάλεξη με τον καθηγητή Γεωστρατηγικής Νικ. Λυγερό διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών ν. Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας. Η διάλεξη με θέμα: «ΑΟΖ, Ενεργειακές οδοί και Στρατηγικές Συμμαχίες ενάντια στη βαρβαρότητα» θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, και ώρα 7 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

 

 

* * *

Συνεδριάζει  το Κοινοτικό Συμβούλιο Ραψάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Συνεδριάζει μεθαύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος το Κοινοτικό Συμβούλιο Ραψάνης, παρουσία του δημάρχου Τεμπών κ. Γιώργου Μανώλη και αντιδημάρχων, με τα εξής θέματα:

- Απολογισμός Κοινοτικού έργου για τις 100 πρώτες ημέρες παρουσίας ως κοινοτική αρχή.

- Ορισμός Επιτροπής Διαχείρισης και προγραμματισμός εργασιών Λαογραφικού Μουσείου Ραψάνης.

- Ενημέρωση από τον αντιδήμαρχο κ. Νικολάου Γιώργο και συζήτηση για λήψη απόφασης επί της προτάσεως έργων για την κοινότητα Ραψάνης μετά τον χαρακτηρισμό της ως περιοχής «εκτάκτου ανάγκης».

- Καθιέρωση της ώρας του πολίτη.

- Γενικά θέματα.

 

 

* * *

Δερμοανάλυση στο ANIMUS Medical Aesthetics

To ANIMUS Medical Aesthetics σε συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία Universkin πραγματοποιούν τριήμερη ενημερωτική δράση δερμοανάλυσης, στο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS. Η δράση θα διαρκέσει από Δευτέρα 13 έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, στον 4ο όροφο του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου η εξειδικευμένη συνεργάτης των Universkin στην Ελλάδα κα. Ελένη Αναστασοπούλου, σε συνεργασία με τους πλαστικούς χειρουργούς και τους δερματολόγους του ANIMUS Medical Aesthetics, θα διενεργούν δωρεάν δερμοαναλύσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους ειδικούς και να πραγματοποιήσουν ανάλυση των βαθύτερων στοιβάδων του προσώπου τους, μέσω ειδικής τεχνολογίας (η δερμοανάλυση δεν αφορά δερματική διάγνωση).

Η πρωτοποριακή προσέγγιση της Universkin δίνει τη δυνατότητα για πρώτη φορά στον γιατρό, μετά την κλινική αξιολόγηση του ασθενή, να δημιουργεί στο ιατρείο του την ενδεδειγμένη καλλυντική αγωγή. Με 19 ενεργά συστατικά, που το καθένα απαντά σε διαφορετικό πρόβλημα του δέρματος, ο γιατρός συνθέτει - παράγει μια απόλυτα εξατομικευμένη καλλυντική θεραπεία με συνδυαστικές λύσεις.

Η ενημέρωση και η δωρεάν δερμοανάλυση θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, με ένα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Πολυιατρείου Animus στο 2411 80 33 00, καθημερινά 9 π.μ. – 9 μ.μ. (εκτός Σαββατοκύριακου).

 

 

* * *

Αιμοδοσία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και από ώρα 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Κλινικής, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση «Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι υγεία, έλεγχος και διατήρηση της καλής υγείας του αιμοδότη και πολύτιμη συμβολή στην αποκατάσταση της υγείας των ασθενών που έχουν ανάγκη για μετάγγιση αίματος. Η ζωή είναι δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα! Όσοι εθελοντές αιμοδότες επιθυμούν να συμμετέχουν στη συλλογική αυτή προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης, μπορούν να προσέλθουν».

 

* * *

Παράκληση και ομιλία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας

Ιερά παράκληση προς τιμήν του Όσιου Γεράσιμου του Ιορδανίτη θα τελεσθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Χαραυγή Λάρισας. Εν συνέχεια και ώρα 5:30 μ.μ. θα ακολουθήσει η συνάντηση-ομιλία της Σχολής Γονέων με ομιλήτρια την καθηγήτρια Αγγλικών στα Εκπαιδευτήρια Μ. Ράπτου κ. Φωτεινή Τοπαλίδου – Κατσιώτη με θέμα: «Η προσκόλληση ως διαπροσωπική σχέση».

Θα ακολουθήσει διάλογος.

(Ο Ιερός Ναός της Του Θεού Σοφίας βρίσκεται στην περιοχή Χαραυγής και εξυπηρετεί το Αστικό Λεωφορείο No 11).

 

* * *

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Βιοτεχνολογία

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει για το ακαδ. έτος 2019-2020 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης με τίτλο: «ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ». Αιτήσεις θα υποβάλλονται από σήμερα Παρασκευή έως και τις 21 Φεβρουαρίου.

Γραμματεία ΠΜΣ: Βιόπολις, Μεζούρλο Λάρισας, τηλ. 2410-565.298,

e-mail: pms-nutrienv@uth.gr. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://nutri-environment.bio.uth.gr/

 

* * *

Ομιλία στη ΓΕΧΑ

Μεθαύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία από τον π. Κύριλλο Ιατρό, ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, με θέμα: «Εικόνες για το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass