Αγγελάκας: Κριτική και έλεγχος με εποικοδομητική αντιπολίτευση

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2020 15:20

Με πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς «Αγιά 2019 – Νέα Εποχή» έκοψε την πίτα για το νέο έτος στην ταβέρνα «Ντόλτσε Βίτα» στη Βελίκα, με παρόντες δημοτικούς συμβούλους και φίλους της παράταξης, καθώς και υποψήφιους της «Νέας Εποχής» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής Γιάννης Αγγελάκας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπου, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες για τη θερμή στήριξή τους προς το πρόσωπό του και την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ενημέρωσε για τη μεταβολή στις ισορροπίες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ως απόρροια των αλλαγών στον εκλογικό νόμο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και διαβεβαίωσε ότι στόχος της παράταξής του είναι το καλό του τόπου, το οποίο και θα επιδιώξει με αυστηρή κριτική και έλεγχο της Δημοτικής Αρχής. «Αρχή μας», είπε, «είναι η θεματική εποικοδομητική αντιπολίτευση, με ήθος, αρχές και όχι η παρεμπόδιση του έργου του δημάρχου».

Τα φλουριά κέρδισαν η μικρούλα Δέσποινα, η κ. Χρύσα Καλτσογιάννη, ο κ. Γιώργος Βλάχος και η κ. Κολοβού. Αυτά αντιστοιχούσαν σ’ ένα δώρο της δημοτικής ομάδας και σε τρία δώρα της εταιρείας «Labochem» του κ. Μανώλη Αγγελάκα.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass