Έκπτωση 5% στους λογαριασμούς νερού λόγω των συνεχών βλαβών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2020 15:34

Χωρίς νερό έμειναν αρκετά νοικοκυριά και επιχειρήσεις της πόλης των Φαρσάλων, χθες το πρωί, μετά από νέα διακοπή και πάλι λόγω βλάβης στο δίκτυο υδροδότησης. Ωστόσο, σε πολλά σπίτια είχαν νερό λόγω επαρκούς αποθέματος στις δεξαμενές.

Στο νέο σημείο της βλάβης μετέβησαν άμεσα συνεργεία της ΔΕΥΑ Φαρσάλων και την επιδιόρθωσαν. Έτσι, στις 12 το μεσημέρι, η ΔΕΥΑΦ με ανακοίνωσή της γνωστοποιούσε για το νέο πρόβλημα που είχε ανακύψει και την επίλυσή του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: “Λόγω τεχνικού προβλήματος προκλήθηκε ολιγόωρη διακοπή στην υδροδότηση της πόλης. Το πρόβλημα αποκαθίσταται εντός των επόμενων λεπτών και η υδροδότηση θα επανέλθει μέχρι νωρίς το μεσημέρι. Ζητούμε συγγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία”.

Το απόγευμα πάντως υπήρξε ξανά μια μικρής χρονικής διάρκειας διακοπή.

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Φαρσάλων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Μάκης Εσκίογλου, αφού αναφέρθηκε στη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, σημείωσε ότι θα πρέπει να δοθεί μια συνολική λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την πόλη και παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ μείωση 5% στους λογαριασμούς του επόμενου τριμήνου, ως αντιστάθμισμα για την ταλαιπωρία προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass