Πρόστιμα για ρύπανση στην Αγιά

Η ποιότητα ζωής, ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι υπόθεση όλων, αναφέρει ο Δήμος

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2020 19:02

Διαδικασία αποκατάστασης και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων ξεκίνησε με τη λήξη της χειμερινής περιόδου ο Δήμος Αγιάς με το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό και με τον λιγοστό μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει για μια τόσο μεγάλη περιοχή.

Στόχος του είναι να προσδώσει μια καθαρή, όμορφη και πολιτισμένη εικόνα σε όλους, ντόπιους και επισκέπτες του τόπου, αλλά και να βοηθήσει έτσι τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά του όρια και πασχίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η προσπάθεια ξεκίνησε λίγο πριν το τριήμερο της Αποκριάς και φυσικά θα συνεχιστεί. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες μετά την πρώτη επιχείρηση καθαριότητας κάποιοι δυστυχώς έδειξαν πως δεν σέβονται τίποτα αφήνοντας ελαφρά την καρδία αδρανή υλικά και σκουπίδια πεταμένα εδώ κι εκεί.

Έτσι, «αναγκαστικά ο Δήμος», όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση, «πέρα κι έξω από τη λογική και τη φιλοσοφία του, αναγκάστηκε να βεβαιώσει πρόστιμα» γιατί, όπως λέει, τα περισσότερα απορρίμματα έχουν όνομα! Δυστυχώς για τους ρυπαίνοντες, κι αφού εξάντλησε κάθε δυνατότητα επικοινωνίας, όπως στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει, «για συνεννόηση με μια μικρή μερίδα συμπολιτών», την πολιτική αυτή, που στοχεύει στη συμμόρφωση, θα συνεχίσει να ακολουθεί στην υποχρέωση που έχει για την προστασία του περιβάλλοντος και τον σεβασμό της πλειοψηφίας των κατοίκων και των επισκεπτών.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»_

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass