«Αν δεν αλλάξετε τον ΕΛΓΑ, θα γίνει το Βατερλό σας...»

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΡΙΔΗ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2020 15:50

Για την παράλογη στοχοποίησή της, επειδή κατά καιρούς στηλίτευσε τα πολλαπλά ατοπήματα της «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσης συγκυβερνήσεως» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε εισαγωγικά στην τοποθέτησή της η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, κατά την συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Στοχοποιήθηκα από τους ‘’αριστεροακραιοδεξιούς’’ λαϊκιστές που συνεχίζουν να πολιτεύονται απτόητοι, με τον ίδιο αποδοκιμασμένο από τον Ελληνικό λαό τρόπο, σπιλώνοντας πρόσωπα, με αήθεις επιθέσεις, επιστρατεύοντας ακόμη και τους υπηρετούντες την τέχνη της υποκριτικής... Στη μύτη μας έχουμε ακόμη τη μυρωδιά του ολόδικού τους παραδικαστικού κυκλώματος, που πάτησε πάνω στο σκάνδαλο της Novartis... αλλά και την υποθήκευση 10.119 ακινήτων, της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ, ξεκάθαρα δείχνει το πώς πολιτεύθηκαν και τις παρανομίες που συγκάλυψαν σ’ αυτήν την ιστορία» τόνισε χαρακτηριστικά η Λαρισαία βουλευτής.
Στη συνέχεια η Ευαγγελία Λιακούλη αναφέρθηκε στο «ερανιστικό» - όπως αποκάλεσε ο κ. Βορίδης – νομοσχέδιο του Υπουργείου του, το οποίο ωστόσο στη σκληρή γλώσσα της πραγματικής ζωής δεν σημαίνει τίποτα άλλο από ακόμα μία αποσπασματική και τετμημένη νομοθετική προσπάθεια, που περισσότερο ομοιάζει με παράθεση καλών προθέσεων, παρά με ολοκληρωμένο σχέδιο σαφών κατευθύνσεων για τα πολύ-επίπεδα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Σε σχέση με το διαχρονικό πλέον πρόβλημα των προσχηματικών αρνήσεων του ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις στους αγρότες η βουλευτής Λάρισας τόνισε:
«…Μόνο τους δύο τελευταίους μήνες μετρώ να έχω καταθέσει τουλάχιστον 4 ερωτήσεις για το ίδιο θέμα, για σειρά παραγωγών του νομού μου, του ν. Λάρισας, οι οποίοι πέραν των καταστροφικών φυσικών φαινομένων, πέραν των οικονομικών καταστροφών που οι τελευταίες συνεπάγονται, καλούνται να αντιμετωπίσουν και την εχθρική στάση του Οργανισμού, που κάθε φορά «εφευρίσκει» νέες απίθανες δικαιολογίες για το αντίθετο. Ένα ατελείωτο γαϊτανάκι: Οι παραγωγοί του αρακά της Χάλκης Λάρισας πριν από λίγες, οι φρουτοπαραγωγοί (αχλάδια και κεράσια) του Δήμου Τυρνάβου, οι πληγέντες αγρότες από τη χαλαζόπτωση του περασμένου Ιουνίου, της περιοχής των Φαρσάλων. Οι κερασοπαραγωγοί της Αγιάς.
Η ερώτηση – παρέμβαση – πρότασή μου στις 28/4 για συμψηφισμό των εισφορών των αγροτών με τις αποζημιώσεις που τους οφείλει ο ΕΛΓΑ. Πάλι εν κενώ. Πράξτε τα δέοντα, ειδάλλως προβλέπω κ. Βορίδη ότι ο ΕΛΓΑ θα γίνει το υπουργικό ‘’Βατερλό’’ σας» υπογράμμισε κλείνοντας την τοποθέτησή της η βουλευτής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass