Βίντεο του Κέντρου Πρόληψης με εμπειρίες από την πανδημία

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 15:48

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών δημιούργησαν ένα βίντεο που αποτυπώνει σκέψεις, συναισθήματα, διαπιστώσεις και αναστοχασμούς, σε σχέση με όσα βιώσαμε κατά

τη διάρκεια της πρωτόγνωρης εμπειρίας του COVID -19. Μιας εμπειρίας που μας δυσκόλεψε, μας απομόνωσε και μας έφερε αντιμέτωπους με πολλαπλές προκλήσεις.
Στο βίντεο συμμετέχουν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, οι Εκπαιδευτές και μέλη των ομάδων του Εργαστηρίου Ζωής. Αναφέρονται στο τι έχασαν, τι κέρδισαν και πώς αξιοποιούν τα θετικά στοιχεία που ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις, στην αξία του μοιράσματος και στη σύνδεση που αποτελεί και την ουσία της Πρόληψης. Της Πρόληψης που αποτελεί την ασπίδα ενάντια στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, αλλά και σε κάθε μορφή εξάρτησης.
Η λήψη του υλικού που αξιοποιήθηκε στο βίντεο πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ στο Υoutube, στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kplarisa.gr και στον λογαριασμό του Κέντρου Πρόληψης και του Εργαστηρίου Ζωής στο Facebook.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass