Μια αγκαλιά για νήπια και βρέφη οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2020 15:06

Ικανοποιήθηκε το 95% των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για εγγραφές νηπίων

και βρεφών, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, για την περίοδο 2020-2021, στην πρώτη φάση επιλογής και μάλιστα με βάση την πρώτη επιλογή των γονέων. Αναλυτικότερα ικανοποιήθηκαν οι 1.604 από τις 1.622 αιτήσεις. Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων: «Η επιλογή των παιδιών έγινε με το αδιάβλητο, αντικειμενικό σύστημα μοριοδότησης και σύμφωνα με τη δυναμικότητα του κάθε παιδικού σταθμού.
Τα ονόματα των παιδιών είναι αναρτημένα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α). Δεν θα δημοσιοποιηθούν λόγω του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα.
Η περίοδος για ενστάσεις και για κατάθεση νέων αιτήσεων θα είναι από 1/9/2020 έως 10/9/20120 στα γραφεία της Δ/νσης (Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος), ενώ οι απαντήσεις θα καταβληθεί η προσπάθεια να δοθούν εντός πέντε ημερών. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Λαρισαίων, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, έτους 2020-2021», με το 70% των θέσεων και οι ενδιαφερόμενες μητέρες αφού υποβάλλουν την αίτησή τους, όταν ανακοινωθεί η Πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ και εφόσον θα είναι δικαιούχοι voucher, θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία της Διεύθυνσης για την υπογραφή Σύμβασης για τον παιδικό σταθμό του Δήμου Λαρισαίων που τοποθετήθηκε το παιδί τους ώστε να φιλοξενείται δωρεάν, μέσω του προγράμματος. Οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν για τη νέα περίοδο στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 και παράλληλα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Αγιασμού του κάθε παιδικού σταθμού, για τις 3/9/2020.
Επίσης ανακοινώνεται ότι στην απογευματινή ζώνη ικανοποιείται το σύνολο των αιτήσεων και τα ονόματα των φιλοξενούμενων παιδιών θα είναι αναρτημένα στον 5ο Παιδικό Σταθμό (Ρούσβελτ 46) και στα γραφεία της Διεύθυνσης. Σε συνέχεια ανακοινώνεται ότι ικανοποιείται το σύνολο των αιτήσεων για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν κατά τον μήνα Αύγουστο. Τα αποτελέσματα θα είναι αναρτημένα στον 5ο Παιδικό Σταθμό (Ρούσβελτ 46) και στα γραφεία της Διεύθυνσης. Για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα της αρμόδιας Διεύθυνσης: 2410-680.223, 2410-680.230».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass