Επανέναρξη εργασιών στις οδούς Καλλιάρχου και Γιαννιτσών

*ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ *ΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2020 15:34

Ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά τη διακοπή λόγων θερινών αδειών προσωπικού και προμηθευτών.


Τα έργα εκτελούνται στις οδούς Καλλιάρχου και Γιαννιτσών (Ισχομάχου-Καλλιάρχου). Έως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Καλλιάρχου (23ης Οκτωβρίου-Γιαννιτσών) και Γιαννιτσών (Ισχομάχου-Καλλιάρχου), οι οποίες έχουν κατασκευαστεί σε ανισοσταθμία με πεζοδρόμια, κρασπεδόρειθρα.  Για την ολοκλήρωση των εργασιών στο παραπάνω τμήμα (υπόλοιπα πλακοστρώσεων, υπόλοιπα ασφαλτικών, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) και την απόδοσή του στην κυκλοφορία, θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Καλλιάρχου και Γιαννιτσών (Ισχομάχου-Καλλιάρχου) έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 καθ’ όλο το 24ωρο.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.
Σημειώνεται ότι τα παραπάνω έργα εντάσσονται στη μεγάλη ανάπλαση δρόμων της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου, που υλοποιεί και χρηματοδοτεί ο Δήμος Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass