ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

Κόντρα Δήμου Αγιάς-αντιπολίτευσης

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2014 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:49

 Και φέτος η ράμπα που έχει τοποθετηθεί στην παραλία της Βελίκας για τα ΑμεΑ αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ της αντιπολίτευσης και της Δημοτικής Αρχής Αγιάς. Αφορμή στάθηκε η αποσυναρμολόγηση, «για διάλυση» κάνει λόγο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γρηγόρης Καλαγιάς, από τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Καλαγιά «η δημοτική αρχή δεν φρόντισε, να τη μαζέψει εγκαίρως, καθώς γνώριζε για τα μποφόρ και τις κακές καιρικές συνθήκες».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας υποστηρίζει ότι «η ράμπα είναι ανθεκτική και αδιάβροχη και δεν καταστρέφεται από τα κύματα, ενώ έτσι κι αλλιώς, τέλος Αυγούστου, θα αποσυρόταν από συνεργεία του δήμου για την επόμενη χρονιά». Τονίζει δε ότι «φέτος εξυπηρέτησε πάρα πολλά ΑμεΑ στην περιοχή». Ακόμη ο δήμος θα τιμήσει δύο άτομα, από την περιοχή, τα οποία όλο το καλοκαίρι φρόντιζαν ανιδιοτελώς τη ράμπα και έθεσαν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση των ανθρώπων αυτών.

Με αφορμή τις άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Βελίκα προχθές βράδυ, ο κ. Καλαγιάς επισημαίνει και «την ανήθικη συμπεριφορά των υπαλλήλων καθαριότητας του εργολάβου που μαζεύουν τα σκουπίδια της παραλιακής ζώνης, οι οποίοι αρνήθηκαν να παράσχουν βοήθεια σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάσχιζε μόνη της να τραβήξει τη βάρκα της οικογένειάς της στην ακτή, για να τη γλιτώσει από την κακοκαιρία. Αν ήταν υπάλληλοι του δήμου, αυτό δεν θα συνέβαινε...» καταλήγει.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass