ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Ιστορικό το πρώτο Αντάμωμα Αγιωτών

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2014 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:50

 

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Με μεγάλη επιτυχία εστέφθη το 1ο Αντάμωμα των απανταχού Αγιωτών. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που συμμετείχαν το βράδυ της Παρασκευής στην ιστορική αυτή πρώτη συνάντηση, στο προαύλιο του Γυμνασίου Αγιάς, όπου ο χώρος «πλημμύρισε» από παράδοση με την εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων της περιοχής, αλλά και με γενικό χορό όλων που ακολούθησε και κράτησε με τη συνοδεία ορχήστρας ως τις πρωινές ώρες.

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια του ανταμώματος απηύθυναν ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και εκπρόσωποι των διοργανωτών. Η κ. Χριστίνα Γιαννουλέα για την Ομάδα Ιστορικής Έρευνας του Δήμου «Δημήτρης Αγραφιώτης», ο κ. Βασίλειος Βαλάρης για την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου «Καλυψώ» και ο κ. Αθανάσιος Οικονόμου, πρόεδρος της Ένωσης Καταγόμενων από την επαρχία Αγιάς, πρόταση της οποίας, άλλωστε, ήταν η πραγματοποίηση του ανταμώματος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αγιώτης πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Δημήτρης Δημηρούλης, ενώ τον λόγο πήρε και ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Αγιάς κ. Αθανάσιος Παπαρίζος κατά τη βράβευση επιτυχόντων μαθητών Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιβοίας «Ο Όμηρος» καταχειροκροτήθηκαν για την εμφάνισή τους, μετά το πέρας της οποίας όλοι χόρεψαν και διασκέδασαν δίνοντας στο τέλος ραντεβού στο 2ο Αντάμωμα Αγιωτών του χρόνου την ίδια εποχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass