ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΣ ΑΓΙΩΤΩΝ «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΑΛΛΑΣ»

Στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2014 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:53

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας θα ταξιδέψει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», όπου την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα συμμετάσχει στην 5η εκδήλωση του προγράμματος TECT (Towards Excellency in Cultural Tourism), ένα πρόγραμμα της Ε.Ε. που προωθεί τον πολιτιστικό τουρισμό και στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Αγιάς (λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγιάς http://www.dimosagias.gr/programmata/item/808.html).

Όποιος επιθυμεί, μπορεί πάρει μέρος στην εκδρομή και να συνοδέψει τους χορευτές κάνοντας μια διήμερη απόδραση στη γειτονική χώρα. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€. Δηλώσεις συμμετοχών στη Μουσική Σχολή Δήμου Αγιάς (κ. Έλενα Κούκα, τηλ. 24940-22.777), στο φωτογραφείο Νίκου Γουργιώτη (τηλ. 24940-22.276), στο λογιστικό γραφείο Αχιλλέα Ε. Αρχοντή (τηλ. 24940-23.671), στο τουριστικό γραφείο «DC TRAVEL», Κώστας Δαρδούμπας, Αγιοκάμπου 10, στην Αγιά, ή στο dallasnea@gmail.com.

Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής. Επιστροφή την επόμενη μέρα, Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα. Ερχομός στην Αγιά περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα. Για να είναι οριστική η συμμετοχή θα πρέπει να καταβάλλεται στο τουριστικό γραφείο του κ. Δαρδούμπα το αντίτιμο της εκδρομής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass