Τα νέα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΙΑΚΑ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2022 15:02

Τα νέα μέλη του Ανώτατου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας

Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Α.Π.Υ.Σ. Π.Ε.), με απόφαση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, είναι τα εξής: Ζιάκα Βασιλική, αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ως πρόεδρος, με αναπληρωτή της τον Χρήστο Τρικάλη, διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.
Παπαδημητρίου Άρτεμις, συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ60 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ60, ως αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή της τον Χατζηλέλεκα Δημοσθένη, συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ70 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.
Πολύζος Γεώργιος, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Καραγιώργου Αικατερίνη, διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.
Τσέκος Βασίλειος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Νασίκα Απόστολο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.
Μουζαλά Δέσποινα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Τσαγκούλη Παναγιώτα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70.
Για τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης α) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκτός των προσωρινών αναπληρωτών και β) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες της ιδιωτικής εκπαίδευσης αντί των αιρετών εκπροσώπων των δημόσιων εκπαιδευτικών, μετέχουν οι κάτωθι εκπρόσωποι της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.: Σελέκος Δημήτριος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα Ιδιωτικά «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη» ως μέλος με αναπληρωτή του τον Αηδονίδη Μιλτιάδη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια».
Χριστόπουλος Γεώργιος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Μοντεσοριαννά Σχολεία» ως μέλος με αναπληρώτριά του την Παλατζιάν Ελίνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στο «Κολλέγιο Ανατόλια».
Για τα θέματα των ιδιωτικών σχολείων μετέχουν αντί των δημοσίων εκπαιδευτικών αιρετών μελών, οι κάτωθι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων.
Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, του Ιδιωτικού Σχολείου «Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη», με αναπληρωτή του τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο, του Ιδιωτικού Σχολείου «Σύγχρονη Παιδεία, Βαθειά - Κυραϊλίδη».
Καραβάνας Θεόδωρος, του Ιδιωτικού Σχολείου «Ελληνική Παιδεία Δημοτικό-Γυμνάσιο», με αναπληρωτή του τον Μανάκο Δημήτριο, του Ιδιωτικού Σχολείου «Εκπαιδευτήρια Αθηνά».
Ως γραμματέας του Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Λούτσος Γεώργιος, διοικητικός υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Περιφερειακής Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με αναπληρώτριά του την κ. Γρηγορίου Ελένη, διοικητική υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Η θητεία των μελών του Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Αντίστοιχα τα μέλη του Ανώτατου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) είναι τα εξής:
Ζιάκα Βασιλική, αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ως πρόεδρος, με αναπληρωτή της τον Ζαχαρή Κωνσταντίνο, διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86.
Κανδήλα Ιουλία, συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ02 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, ως αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή της τον Μπουραζάνα Κωνσταντίνο, συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ03 του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ03.
Σαβελίδης Σωκράτης, διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Καπανιάρη Αλέξανδρο, διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86.
Βλαχάκης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Ξαφή Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ06.
Μπαλαφούτη Ελένη, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ80, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Κολλάτου Μαρίνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ06.
Για τα θέματα υπηρεσιακής κατάστασης α) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκτός των προσωρινών αναπληρωτών και β) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες της ιδιωτικής εκπαίδευσης αντί των αιρετών εκπροσώπων των δημόσιων εκπαιδευτικών, μετέχουν οι κάτωθι εκπρόσωποι της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.: Σελέκος Δημήτριος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη», ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αηδονίδη Μιλτιάδη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια».
Χριστόπουλος Γεώργιος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Μοντεσοριανά Σχολεία», ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Παλατζιάν Ελίνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στο «Κολλέγιο Ανατόλια».
Για τα θέματα των ιδιωτικών σχολείων μετέχουν αντί των δημοσίων εκπαιδευτικών αιρετών μελών, οι κάτωθι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων: Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, «Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη», με αναπληρωτή του τον Κυραϊλίδη Χαράλαμπο, «Σύγχρονη Παιδεία Βαθειά - Κυραϊλίδη».
Καραβάνας Θεόδωρος, «Ελληνική Παιδεία Δημοτικό-Γυμνάσιο», με αναπληρωτή του τον Μανάκο Δημήτριο, «Εκπαιδευτήρια Αθηνά».
Ως γραμματέας του Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Λούτσος Γεώργιος, διοικητικός υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας, με αναπληρωτή του τον κ. Ζίκο Ζήση, διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΠΕ ΔΙΟΙΚ (προσωρινός κλάδος) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.
Η θητεία των μελών του Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass