Η Λάρισα βυθίστηκε στο σκοτάδι

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ «ΔΕΙΧΝΕΙ» ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2022 15:05

Στο σκοτάδι βυθίστηκε χθες σχεδόν η μισή πόλη της Λάρισας. Ο δημοτικός

φωτισμός έσβησε σε πολλά τμήματα συνοικιών, όπως επίσης και στο κέντρο, προκαλώντας προβλήματα στην ομαλή κίνηση των πεζών, οι οποίοι περπατούσαν «στα τυφλά».
Το πρόβλημα αφορούσε βλάβη στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ, με τον Δήμο Λαρισαίων να διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του ότι «δεν έχει ευθύνη για τις βλάβες και τις διακοπές ρεύματος σε τόσο μεγάλα τμήματα της πόλης. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ενημερωθεί και στελέχη του εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος».
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε παρατηρηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του δημοτικού φωτισμού της Λάρισας και συγκεκριμένα σε πολλά σημεία της πόλης τα φώτα παρέμεναν αναμμένα και μετά το ξημέρωμα, ακόμη και μέχρι τις 10 το πρωί, γεγονός που αποδόθηκε σε αδυναμία συντονισμού του συστήματος της ΔΕΗ, στον προγραμματισμό του χρόνου που θα είναι αναμμένα τα φώτα. Ο Δήμος Λαρισαίων, και τότε, διευκρίνισε ότι το πρόβλημα αφορά θέματα λειτουργίας του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, όπως και στην ανακοίνωσή του για τη χθεσινή συσκότιση που αναλυτικά αναφέρει: «Με αφορμή μία ακόμα διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήματα του δημόσιου οδοφωτισμού στην πόλη της Λάρισας, διευκρινίζεται για άλλη μια φορά ότι η ηλεκτροδότηση του συστήματος του οδοφωτισμού ελέγχεται από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος είναι αρμόδιος για την αποκατάσταση της βλάβης. Ο Δήμος Λαρισαίων δεν έχει ευθύνη για τις βλάβες και τις διακοπές ρεύματος σε τόσο μεγάλα τμήματα της πόλης. Ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ενημερωθεί και στελέχη του εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass