Προκήρυξε την ανάπλαση του πάρκου στο Αλκαζάρ

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2023 14:20

Ο Δήμος Λαρισαίων προκηρύσσει με ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου την κατασκευή του έργου: «Ανάπλαση εγκαταστάσεων πάρκου Αλκαζάρ», εκτιμώμενης αξίας 2.274.291,24 ευρώ (με Φ.Π.Α. 24%).


Οι προσφορές των ενδιαφερόμενων αναδόχων θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 28 Μαρτίου, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσής τους την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 14:00.
Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε τριακόσιες εξήντα πέντε (365) ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, με τον ανάδοχο που θα επιλεγεί.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας από τη ΣΑΤΑ 075.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.
Όσον αφορά το έργο, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νέο οδικό φωτισμό με φωτιστικά σώματα LED, εγκαταστάσεις τροφοδότησης ηλεκτρικών σωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης, εργασίες ανάδειξης της λίμνης του Αλκαζάρ και του γλυπτού του Φιλόλαου και διασύνδεσή τους με τον Βοτανικό Κήπο στο πάρκο.
Ειδικά στην τεχνητή λίμνη προβλέπονται εργασίες ανακατασκευής της στον πυθμένα και τα πρανή της, όπως αποξήλωση της υφιστάμενης μόνωσης (γεωύφασμα με επίστρωση πολυουρίας) και απομάκρυνση των υλικών, καθαίρεση του συνόλου των κατασκευών από σκυρόδεμα, γενική εκσκαφή βάθους περίπου 75 εκ. για εξυγίανση εδάφους και επένδυση με σκυρόδεμα, τοπικές εκσκαφές στον πυθμένα της λίμνης για κατασκευή καναλιού απορροής και απαιτούμενων φρεατίων, στους περιμετρικούς διαδρόμους προβλέπεται αποξήλωση της πλακόστρωσης και του συνόλου των σιδηρών και ξύλινων κιγκλιδωμάτων μετά της βάσης αυτών που οριοθετούν την περιοχή της λίμνης κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass