Εκοψαν πίτα οι Ανατολίτες

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2024 13:25

Παρά το δριμύ ψύχος και με σύμμαχο την καλή διάθεση και την ηλιόλουστη ημέρα συγκεντρώθηκαν οι Σελιτσανιώτισσες και οι Σελιτσιανιώτες στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πολλοί και οι εκπρόσωποι των φορέων και των τοπικών αρχών οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή εκδήλωση του Συλλόγου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανατολιτών κ. Θεόδωρος Γαργαβάνης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17 Φεβρουαρίου 2024.
Επίσης, κάλεσε τους συγχωριανούς και φίλους στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου με εθελοντική αιμοδοσία. Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν και φέτος την εκδήλωση του Συλλόγου, τονίζοντας τη σημαντικότητα της υποστήριξης του Συλλόγου, μέσω της συμμετοχής στις δράσεις του, ο οποίος έχει στους καταστατικούς του σκοπούς την ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ανατολής και της κοινωνικής συνοχής των συγχωριανών.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η αντιπεριφερειάρχης Εθελοντισμού και Πρόνοιας κ. Ανδριάνα Κομήτσα, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος Παναγιώτου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αστέριος Τσιώνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Αργυρούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αστέριος Έξαρχος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ανατολής κ. Στέλιος Τσιανίκας, ο τοπικός σύμβουλος Ανατολής Γεώργιος Ουλής, ο τοπικός σύμβουλος Μεταξοχωρίου Απόστολος Γεωργοβίτσας και η ηγουμένη της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής.
Το φλουρί κέρδισε η κ. Μαρία Παπαδημητρίου-Μίχα, η οποία παρέλαβε το δώρο της από τον Πρόεδρο. Το δώρο που επιλέχθηκε φέτος ήταν το βιβλίο με τίτλο «Το γλωσσικό ιδίωμα της Λάρισας» του Σταμάτη Μπέη.
Άξια αναφοράς και ευχαριστιών είναι η προσφορά εδεσμάτων από τους παρευρισκόμενους, καθώς και η χορηγία πιτών από τον συγχωριανό Δολμέ Ιωάννη (Ελληνική Πίτα). Η εκδήλωση «έκλεισε» ανανεώνοντας το ραντεβού για την επερχόμενη χοροεσπερίδα του Συλλόγου στις 17 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass