Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2024 7:10

«Η Λάρισα πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΤΣΙΓΡΑ

Το Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα «Κώστας Βιδάλης» διοργανώνει σήμερα ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα «Ο ιμπεριαλισμός, οι πόλεμοι και η μετατροπή της Λάρισας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.».

H εκδήλωση – συζήτηση, που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής (κτίριο Κατσίγρα - πλατεία Ταχυδρομείου), πραγματοποιείται με αφορμή την πολεμική επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» της Ε.Ε. κατά των Χούθι, με επίκεντρο το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο (1η Στρατιά) και την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα συζητηθούν «η πολεμική επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ» της Ε.Ε. κατά των Χούθι, με επίκεντρο το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο (1η Στρατιά) και η εμπλοκή της Ελλάδας. Ο κίνδυνος αντιποίνων στην περιοχή και η ανάγκη λαϊκών αντιστάσεων στη μετατροπή της Λάρισας - Θεσσαλίας σε ευρωνατοϊκό ορμητήριο ιμπεριαλιστικών πολέμων. Η απειλή της παγκόσμιας ειρήνης από τις ωμές στρατιωτικές επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε. και οι ελπιδοφόρες ένοπλες αντιστάσεις που αναπτύσσονται. Οι συνέπειες της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης της Ελλάδας και η στήριξη της Κυβέρνησης ΝΔ στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ και στο φασιστικό καθεστώς του Κιέβου».

 

Ορκίστηκε νέος υπάλληλος
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Ορκίστηκε, ενώπιον του δημάρχου, κ. Γεωργίου Μανώλη, ένας νεοδιορισθείς μόνιμος υπάλληλος στον Δήμο, επιτυχών σε σχετικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για τον κ. Ζαχαρία Σαρτζετάκη, ειδικότητας Π.Ε. Οικονομολόγων από τον διαγωνισμό 13Κ/2021, ο οποίος έδωσε ενώπιον του Δημάρχου και των προϊσταμένων τον καθιερωμένο όρκο. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δήμαρχος κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Δήμο μας, καθώς προχωρήσαμε στην πρόσληψη ενός νέου μόνιμου υπαλλήλου μέσα από την προκήρυξη 13Κ/2021. Ένας οικονομολόγος αναμένεται να ενισχύσει τις αντίστοιχες υπηρεσίες μας, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των σχεδιασμών και προγραμμάτων του Δήμου. Θέλω να του ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να έχει μια ευδόκιμη και παραγωγική θητεία».

 

Συνέλευση συνταξιούχων ΙΚΑ

Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Ασφαλιστικών Ταμείων Ν. Λάρισας την Πέμπτη 28 Μάρτη 2024 και ώρα 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο προϋπολογισμός 2024 και η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass